Mobil için Firefox vs Brave

Hocam önereceğiniz eklenti var mıdır? Şu an aktif bunlar yüklü
uBlock orgin
Dark Reader
Twp ( çeviri)

Ayrıca Brave daha hızlı çalışıyor Firefox daha yavaş bunun çözümü var mıdır?
Bunlar yeterli çünkü mobilde fazla eklenebilecek eklenti yok. Konteyner özelliği mobilde yok olsa süper olacak. ClearURLs yükleyebilirsin. Buradaki videolar sana yardımcı olacaktır. Maalesef bazıları mobile olmayan eklentiler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar yeterli çünkü mobilde fazla eklenebilecek eklenti yok. Konteyner özelliği mobilde yok olsa süper olacak. Clearurls yükleyebilirsin. Buradaki videolar sana yardımcı olacaktır. Maalesef bazıları Mobile olmayan eklentiler.

Teşekkürler hocam Yusuf ipek güncel yaptığı videodaki (mobil ) için beğendiğim bütün eklentileri kurdum zaten clear URL kurdum şimdi sizin önerebileceğiniz veya kullandığınız eklenti var mıdır?

Ayrıca yakın zamanda iOS cihaza geçeceğim IOS'da Firefox var mı?

Ve şu an Brave firefoxa göre gözle görülür daha hızlı Firefox'da bir ayar filan yapmammı lazım çünkü Brave açık ara daha hızlı (Firefox 5 saniyede yapıyorsa Brave 2)

Teşekkürler hocam Yusuf ipek güncel yaptığı videodaki (mobil ) için beğendiğim bütün eklentileri kurdum zaten clear URL kurdum şimdi sizin önerebileceğiniz veya kullandığınız eklenti var mıdır?

Ayrıca yakın zamanda iOS cihaza geçeceğim IOS'da Firefox var mı?

Ve şu an Brave firefoxa göre gözle görülür daha hızlı Firefox'da bir ayar filan yapmammı lazım çünkü Brave açık ara daha hızlı (Firefox 5 saniyede yapıyorsa Brave 2)
iOS'ta Safari harici başka bir tarayıcı kullanmaya gerek yok. Çünkü Apple kendi tarayıcı motoru olan WebKit haricinde diğer tarayıcı motorlarına izin vermiyor. Dolayısıyla sen Chrome da kursan Firefox da kursan aslında Safari klonu kullanmış oluyorsun. VPN lazım olursa sadece içerisinde dahili VPN olan Aloha'yı öneririm.

IOS'ta Safari harici başka bir tarayıcı kullanmaya gerek yok. Çünkü Apple kendi tarayıcı motoru olan webkit haricinde diğer tarayıcı motorlarına izin vermiyor. Dolayısıyla sen Chrome da kursan Firefox da kursan aslında Safari klonu kullanmış oluyorsun. VPN lazım olursa sadece içerisinde dahili VPN olan Aloha'yı öneririm.

Peki mesala Brave veya Firefox kursam Android'den farkı olur mu?

VPN olarak Proton kullanıyorum zaten.

Ayrıca Safari'ye eklenti kurulabiliyor mu? Veya kendi reklam engelleyicisi var mı Brave gibi ve iyi mi?

Peki mesala Brave veya Firefox kursam Android'den farkı olur mu?

VPN olarak Proton kullanıyorum zaten.

Ayrıca Safari'ye eklenti kurulabiliyor mu? Veya kendi reklam engelleyicisi var mı Brave gibi ve iyi mi?
Safari'ye eklenti kurulabiliyor. AdGuard mevcut olanlar içinde en iyisi. Android'in aksine AdGuard ve Darkreader gibi eklentiler ücretli. Safari harici tarayıcılara kendi eklentilerini kuramıyorsun. Brave'in reklam engelleme özelliği YouTube'da çalışıyor kullanabilirsin. Android üzerinde Brave ve Firefox sorunsuz çalışır ama iOS'ta kendilerine has olan tüm özelliklerini kaybediyorlar. Çünkü Chromium ve Gecko motorlarına iOS'ta izin verilmiyor.

Safari'ye eklenti kurulabiliyor. AdGuard mevcut olanlar içinde en iyisi. Android'in aksine AdGuard ve Dark Reader gibi eklentiler ücretli. Safari harici tarayıcılara kendi eklentilerini kuramıyorsun. Brave'in reklam engelleme özelliği YouTube'da çalışıyor kullanabilirsin. Android üzerinde Brave ve Firefox sorunsuz çalışır ama IOS'ta kendilerine has olan tüm özelliklerini kaybediyorlar. Çünkü Chromium ve gecko motorlarına IOS'ta izin verilmiyor.

Yani Safari'ye eklenti kurmak ücretli.
Brave reklam engelleyicisi IOS'da çalışıyor.
Firefox'un eklenti özelliği yok.
Doğru mudur?

Yani Safari'ye eklenti kurmak ücretli.
Brave reklam engelleyicisi IOS'da çalışıyor.
Firefox'un eklenti özelliği yok.
Doğru mudur?
Tüm eklentiler ücretli değil. Bazısı ücretli bazısı ücretsiz. Diğer söylediklerin için de evet doğrudur diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı