Merhaba herkese, böyle bir konu açıldığını görmediğim için açmak istedim. Siz telefonunuz için Opera mı kullanıyorsunuz yoksa Opera Mini mi? Benim gördüğüm farklar Mini'de tam mod daha iyi, tablet modu yok, sanırım interneti daha az harcıyor ve Google Play'de daha çok indirmeye sahip. Sizin kullandığınız tarayıcı hangisi ve avantajı nedir, neden kullandığınızı yazarsanız sevinirim.
Merhaba herkese, böyle bir konu açıldığını görmediğim için açmak istedim. Siz telefonunuz için Opera mı kullanıyorsunuz yoksa Opera Mini mi? Benim gördüğüm farklar Mini'de tam mod daha iyi, tablet modu yok, sanırım interneti daha az harcıyor ve Google Play'de daha çok indirmeye sahip. Sizin kullandığınız tarayıcı hangisi ve avantajı nedir, neden kullandığınızı yazarsanız sevinirim.
Açıkcası Android kullanmıyorum kendi telefonumda ama benim sana önerim Firefox olacak, Opera özel veri düşmanı bir firma.
Mobil Firefox’a eklenti kurabiliyorsunuz, uBlock Origin kur sonra değme keyfine ..
Ben Firefox Edge'ya da Chrome derim ama en iyisi Firefox Edge mobilde eklenti eklenmiyor Chrome da bazı eklentiler ekleniyor Firefox çok daha iyi mobil için.
Açıkcası Android kullanmıyorum kendi telefonumda ama benim sana önerim Firefox olacak, Opera özel veri düşmanı bir firma.
Mobil Firefox'a eklenti kurabiliyorsunuz, uBlock Origin kur sonra değme keyfine .
Take control of your internet experience with Firefox. When you choose Firefox, you choose privacy, focus, and a better way to browse. PRIVACY WHERE IT COUNTS Firefox blocks hidden trackers that follow you online and slow things down. Want more control? Switch Enhanced Tracking Protection to...