Mobil internet ile CS:GO

Webtekno sitesinde nedense birkaç gün içinde geleceği söylenilmiş.
Oyunu yeni bir grafik motoru ile tekrar yapcaklar sence yakın bir zamanda gelir mi?Ayrıca gelse bile sana gelmez.

4.5G bile olsa kablosuz şebeke kullanacağınızdan dolayı 90-100 ping alsanız bile büyük ihtimalle inişli çıkışlı olacaktır. Daha önce Turkcell ve Vodafone mobil internetimle yaptığım denemelerde 80-110 arasında ping aldım MM server'larında. Yaklaşık olarak da 2 oyun attığımda (uzun oyunlardı) 1.5 gb yakın bir data harcadım sanırım.
O nasıl bir internet, nasıl bir veri tüketimidir? Şu an internet sıkıntısı sebebiyle aktif olarak mobilden MM, Faceit ve Esea gibi platformlarda oynuyorum. 75-90 ping arası almaktayım ve 1 oyun (oyunda çok fazla mikrofonla konuşmaya bağlı olmakla birlikte) ortalama 330-270 arası MB harcamakta. Operatörüm Turkcell
Source 2 güncellemesi en az 1 sene sonra çıkıcak.
Bu yaz net olarak geliyor.

Adam hızdan korkmuyor interneti yetmez diye korkuyor.

15GB ile sorun olacağını sanmıyorum. En kötü ihtimalle teyzem oğlu için 15TL'ye 5GB daha alıyordu Türk Telekom'da bence sen önce bir memleketine git yetmezse ekletirsin ve CS:GO dışında bir oyun oynayabilirsin daha eğlenceli oyunlar var internette (bana göre).

Yani bence orada Minecraft oyna internetten ücretsiz pre bul ve Hypixel vb. girip bedwars oynarsın çok az yiyor zaten

O nasıl bir internet, nasıl bir veri tüketimidir? Şu an internet sıkıntısı sebebiyle aktif olarak mobilden MM, Faceit ve Esea gibi platformlarda oynuyorum. 75-90 ping arası almaktayım ve 1 oyun (oyunda çok fazla mikrofonla konuşmaya bağlı olmakla birlikte) ortalama 330-270 arası MB harcamakta. Operatörüm Turkcell

Zaten gelicek ama kapalı beta olucak yani bize gelmiyecek.

Doğru olabilir dostum. Benimki ayrıntılı yapılmış bir ölçüm değildi, sadece bir kez kalan kullanımlarıma baktığımda o kadar bir tüketim gördüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı