Mobil internetten video indirme

Makaleler
1
Arkadaşlar telefonuma star TV'nin sitesinden bir dizinin, bir bölümünü indirmek istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim? Snaptube denedim. Ayrıca savefrom sitesi ise bu site desteklenmiyor dedi. Şu an bilgisayara geçme şansım yok, sadece telefondan yapabilirim.

Bazı sitelerde sayfa kaynağından indirme yöntemi var. Şu an baktım maalesef star TV'de olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
VMedia LTE diye bir program kullanıyorum, merkezi Youtube odaklı bir video indirme programı. Yani Youtube'de olan videoları çok rahat bir biçimde indirebilirsiniz. Onun haricinde Twitter ve kaçak dizi sitelerinden de indirme yapabilmiştim. Program tek sayfa şeklinde olduğu için herhangi bir yeni sayfada reklam olunca gidip o reklamı indiriyor. Star TV'nin sitesinde böyle yeni sayfalar açabilecek reklam olduğunu düşünmüyorum ama denemenizde fayda var. Program oynatılacak videoyu algılayıp indirme yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı