Mobil mail uygulaması önerisi

Daha fazla  
Android 6.0 kullanıyorum. Outlook uygulaması 7.0'a geçmiş. Bu yüzden Microsoft mail adresime telefondan giremiyorum. Microsoft hesabımı girebileceğim ve hızlı senkronize olabilen güvenli bir mail uygulaması önerebilir misiniz?

Outlook hesabınıza başka bir uygulama üzerinden girmek ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. İsterseniz Google üzerinden "Outlook for Android 6" yazıp Outlook uygulamasının eski sürümünü indirip deneyebilirsiniz belki çalışır.

Apkmirrordan cihazınız için olan sürümü indirmeyi deneyin. Eski Android ve işlemci çekirdek sürümüne dikkat etmeniz gerekiyor.

Outlook hesabınıza başka bir uygulama üzerinden girmek ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. İsterseniz Google üzerinden "Outlook for Android 6" yazıp Outlook uygulamasının eski sürümünü indirip deneyebilirsiniz belki çalışır.
Tereddütlerim var benimde. Her zaman site üzerinden girmeye de üşeniyorum. Çıkmaza düştüm. Outlook uygulamasının eski sürümlerini play store'dan indirme şansım var mı?
Apkmirrordan cihazınız için olan sürümü indirmeyi deneyin. Eski Android ve işlemci çekirdek sürümüne dikkat etmeniz gerekiyor.
Güvenilir mi?

Tereddütlerim var benim de. Her zaman site üzerinden girmeye de üşeniyorum. Çıkmaza düştüm. Outlook uygulamasının eski sürümlerini Play Store'dan indirme şansım var mı?

Güvenilir mi?

Apkmirror, apkpure ve aptoideye göre güvenilirdir hocam. Diğerleri çok alakasız veya belli olmayan sürümleri yükletiyor. Orada Google playde çıkmış ve beta sürümleri varsa onları bile gösterebiliyor. Ara sıra bazı uygulamaları oradan yüklüyorum.(hata alırsam ya da telefonum desteklemiyorsa tabii ki)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı