Mobil ödeme ile istediğinizi alın!

Müco bey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Ankara, göksu
Selam. Bu konuda sizlere mobil ödeme ile istediğinizi almanız için yardımcı olmaya çalışacağım.

Öncelikle, ben Türk Telekom kullanıcısıyım Turkcell ile Vodafone'da olur mu bilemem ama olacağını umuyorum deneyebilirsiniz.

Alabileceğiniz şeyler;
  • Bilgisayar ekipmanları donanımları
  • Getir Yemeksepeti gibi yerlerden yemek&market ihtiyaçları
  • E-pin
  • Giyim
  • Ayakkabı
  • Sanal kart ile Steam'den oyun almak vs.
  • yani sanal kartın geçtiği her yerde harcayabilirsiniz deneyerek öğrenin ben getirde ve Amazon'da kullandım sizde istediğiniz yerde deneyebilirsiiniz.
Nasıl Yapılır?
  1. Play Store üzerinden iyzico uygulamasını yükleyip kayıt oluyoruz üyeliğimizi onaylıyoruz. (yaş fark etmeksizin 14 yaşında kuzenim abisinin numarası üzerinden kayıt oldu ebeveynleriniz numarası üzerinden kayıt olabilirsiniz.)
  2. Hattınızda mobil ödemeyi aktifleştirin. İnternetten bulabilirsiniz
  3. Uygulamada bir sanal kart oluşturun
  4. Para yatır kısmına girin operatör ile yükleme kısmına girin
  5. Çekmek istediğiniz miktarı belirtin. Komisyon oluyor örneğin: 100 lirada 8,50 gibi
  6. Gelen mesaja onay verin.
  7. Artık para sanal kartınızda. Çoğu yerde kullanabilirsiniz
Notlar
Bildiğimi anlattım kartın geçtiği yerlerde kullanabilirsiniz dedim fakat belli başlı yerler yok İtemsatış Amazon Trendyol vs gibi farklı farklı sitelerde ödeme olarak kullanabilirsiniz sonuçta o da bir kart.
Unutmadan, parayı çekemezsiniz.

Vodafone, mobil ödeme için 3 ayda bir ücret alıyor. Diğer operatörlerdeki durumu bilmiyorum.
Türk telekomda taksitlendirebiliyorsun hocam bu 2 operatörün avantajı diyelim benim 800 lira limitim var geçen ay 400 kullandım ve faturayı taksitlendirdim çok makul bence.

Borç almak için şartlar var mı
Hocam borç almıyoruz bişeyler almak için mobil ödeme kullanıyoruz.

Şimdi diyelim yaptım boyle odemeyi hemenmi alıyor yoksa 1 ay sonramı oduyoruz veya taksitlimi kesiyor tam anlamadım.
hocam diyelimki normalde faturana 90 lira ödüyorsun aylık. bu yöntemle 300 liralık alışveriş yaparsan 300 + 90 toplam 390 lira fatura ödeyeceksin bir sonraki ay. eğer vodafone isen 2 ay sonraymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı