Mobil operatör önerisi

Relax55

Hectopat
Yer
Türkiye
Turkcell GNÇ 5GB hattını kullanıyorum ve tarifem birkaç aya bitecek, hangi operatör önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell iyidir. Türk Telekom Vodafone Turkcell 3 operatörü de kullandım Türk Telekom ve Vodafone çok yavaş önermem. Bütçe yoksa Vodafone daha iyi Türk telekoma göre.

Son düzenleme:
Turkcell en iyisi hocam paket olarak Türk Telekom daha avantajlı ama Turkcell hizmeti bir başkadır, hepsini denedim.

Turkcell kullanıyorum memmunum. Soruların varsa sorabilirsin. Fatura ve fiyatlandırmalar hakkında bir şey diyemem .

Turkcell en hızlı internete sahip. Daha sonra Vodafone ve Telekom gelir. Turkcell olmazsa, Vodafone olabilir. Telekom tavsiye etmem.

Bölgenizde hangisi iyi çekiyorsa, mesela ben özellikle yayla için 4 ay mobil veri kullanıyorum, Turkcell hızlı değil ama Vodafone hızlı. Yani bölgenizde iyi çekene bakmanız lazım.

Hızlı ve kaliteli hizmet alayım ücreti önemli değil diyorsan Turkcell, orta halli olsun diyorsan Türk Telekom, ucuz ama bazen adamı sinir hastası eden bir şey istersen de Vodafone.

Turkcell bana fazla kazık geldiği için Turk Telekom kullanıyorum fakat internet hatlarında lokasyona bağlı olarak 4.5G'de indirme hızı hat fazla çekmesine rağmen bu sizin için sorunsa KB/s hızlarına kadar düşüyor. Yani bence çevrenizde kullanan arkadaşlarınıza çekim ve internet kalitesini sorarak büyük şehirlerde iseniz Turk Telekom'a bulaşmanızı öneririm fiyatı ile. Keşke bu firma internet fiyatlarını mobil hata göre orantısız olarak hizmet çok kötü olmasına rağmen aşırı kazık tutmasa, tutsa da alınmaz da neden böyle bir politika izliyorlar anlamıyorum herkesin abartısız sövmesine rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…