Mobil operatör önerisi

Turkcell en iyisi hocam paket olarak Türk Telekom daha avantajlı ama Turkcell hizmeti bir başkadır, hepsini denedim.

Turkcell en hızlı internete sahip. Daha sonra Vodafone ve Telekom gelir. Turkcell olmazsa, Vodafone olabilir. Telekom tavsiye etmem.

Turkcell bana fazla kazık geldiği için Turk Telekom kullanıyorum fakat internet hatlarında lokasyona bağlı olarak 4.5G'de indirme hızı hat fazla çekmesine rağmen bu sizin için sorunsa KB/s hızlarına kadar düşüyor. Yani bence çevrenizde kullanan arkadaşlarınıza çekim ve internet kalitesini sorarak büyük şehirlerde iseniz Turk Telekom'a bulaşmanızı öneririm fiyatı ile. Keşke bu firma internet fiyatlarını mobil hata göre orantısız olarak hizmet çok kötü olmasına rağmen aşırı kazık tutmasa, tutsa da alınmaz da neden böyle bir politika izliyorlar anlamıyorum herkesin abartısız sövmesine rağmen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı