Mobil operatör önerisi

LazanyaliAnanas

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam. Mobil operatör önerecek var mı? Halihazırda Turkcell kullanıyorum ve taahhüdün bitmesine 15 gün kaldı, ayrıca halihazırda aboneleri için paketleri pahalı biraz. İstanbul, Ümraniye'de ikamet etmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yaşadığınız ile göre elbette değişir ancak Turkcell en iyisi genelleme ile. Biraz internet az olsun Turkcell olsun gerekirse. Türk Telekom da iyidir. Ancak Vodafone kötü, gerek internet hızı gerekse bir ihtiyaç olduğunda müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun.

Turkcell > Türk Telekom > Vodafone mi yani diyorsunuz hocam. İstanbul için özellikle.

Eğer ki Turkcell geçiçekseniz 7 saat kaldı kampayalar bitmesine bir daha gelir mi bilmiyorum.

Hocam Turkcell gecemem zaten turkcelldeyim halihazırdaki kullanıcılarına kampanya yok maalesef.

Turkcell > Türk Telekom > Vodafone mi yani diyorsunuz hocam. İstanbul için özellikle.

Hocam Turkcell gecemem zaten turkcelldeyim halihazırdaki kullanıcılarına kampanya yok maalesef.
280tl ye en son 10 gb veriyordu

Diyer hatım da öyle gösteriyor

Vodafone'yi sıralamaya bile koymana gerek yok. (kişisel ve tecrübelere dayanarak.)
Turkcell veya Türk Telekom tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…