Mobil operatör önerisi

Bulunduğun bolgedeki cevrene sor Şimdi sana burada ceker deriz çekmez. Türk Telekom kullanan dostun veya akraban varsa Speedtest falan Yap arama kalitesine bak, burada biri gelir çeker der çekemeyedebilir.

Bulunduğun bolgedeki cevrene sor şimdi sana burada ceker deriz çekmez. Türk Telekom kullanan dostun veya akraban varsa Speedtest falan yap arama kalitesine bak, burada biri gelir çeker der çekemeyedebilir.

Hocam herkes Turkcell kullanıyor ailede. Vodafone kullanam da kardeşim var ama o da memnun aslında. Ama Vodafone genel olarak İstanbul genelinde kötü diye duydum.

Turkcell'de kalmanızı tavsiye ederim. Türk Telekom pişmanlıktır. Vodafone kullanmadım ancak genel olarak tavsiye etmiyorlar.

Turkcell'de kalıp 700 TL ödemek enayiliktir bence belirli aralıklarla operatör değiştirmek en mantıklı seçenek malum GSM operatörlerimiz yeni müşterilerine mevcut müşterisinden fazla değer veriyor.

Turkcell'de kalıp 700 TL ödemek enayiliktir bence belirli aralıklarla operatör değiştirmek en mantıklı seçenek malum GSM operatörlerimiz yeni müşterilerine mevcut müşterisinden fazla değer veriyor.

Evet yeni müşteriler her zaman daha üstte ama diğerler operatörlerde kalitesiz. Türk Telekom odamda bile çekmiyordu.

Herkese selam. Mobil operatör önerecek var mı? Halihazırda Turkcell kullanıyorum ve taahhüdün bitmesine 15 gün kaldı, ayrıca halihazırda aboneleri için paketleri pahalı biraz. İstanbul, Ümraniye'de ikamet etmekteyim.
turkcell genel soru n var bizim bölgedede öyle .

Türk Telekom üzmez sizi Türk Telekom'a geçebilirsiniz.
türk telekomda çekim sıkıntııs var hocam..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı