Mobil operatör tavsiyesi

JAINEX

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar F/P veya hizmet açısından en iyi operatör ve paket tavsiyesi nedir? Merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar F/P veya hizmet açısından en iyi operatör ve paket tavsiyesi nedir? Merak ediyorum.

Hocam Turkcell diyeceğim ama pahalı diyecekler olacak şahsen interneti çok kullanan biri iseniz Turkcell öneririm çünkü diğer öperatörlere kıyasla daha hızlı.

Geçen Vodafone ile kıyasladım Vodafone internet hızı 20Mbps de gezerken benim Turkcell operatörüm 40,50 Mbps verdi.

Teşekkür ederim aklımda

Hocam Turkcell çöp alışveriş merkezinde annem TT kullanıyor 40 çekiyor benimki 2 çekiyor.

Bölgeden bölgeye değişmekle birlikte hizmet açısından Turkcell'den gerisi yalan gerçekten ama bedeli yüksek tabii.
Türk Telekom'un yeni hat açanlara ya da geçiş yapanlara uygun tarifeleri oluyor, onlara bakabilirsiniz.

Hocam sorması ayıp 70 GB ile ne yapıyorsunuz?

Bu pakette verilen tüm değerler yıllık yani 25000 dakikayı 1 ayda değil 12 ayda kullanıyor internet de aynı şekilde 70 GB 1 yıllık yani ortalama aylık 5.8 GB.

Hocam Turkcell bi tık pahalı ancak yeni geçerken fiyatları iyi olabiliyor. O şekilde hala operatördeyim öneririm. Çekim seviyesi iyi olduğu için seçmiştim pişmanlık yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…