Allah allah. Bunun çalışıyor olması gerekiyor bi test edip döneyim size hemen. Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Oyuna alışmanız zaman aldı mı acaba ?Mekanik olarak güzel bence ama FPS Counter'ı açıp ayarları kaydet yaptığımda ve oyunu girdiğimde FPS ile alakalı bir değer görünmüyor ekranda oyundan çıkıp ana menüye döndüğümde ayarların sıfırlanmış olduğunu görüyorum bir şeyi mi eksik yapıyorum acaba
Şu anda kayıt sisteminde bir sorun var sanırım. Oyunun levelına girdiğiniz zaman ayarlardan fps counterı açma şansınız var mı?Mekanik olarak güzel bence ama FPS Counter'ı açıp ayarları kaydet yaptığımda ve oyunu girdiğimde FPS ile alakalı bir değer görünmüyor ekranda oyundan çıkıp ana menüye döndüğümde ayarların sıfırlanmış olduğunu görüyorum bir şeyi mi eksik yapıyorum acaba
Geri dönüşünüz için çok teşekkürler. İntro bazı telefonlarda kasıyor onu düzelticez. Performans için şubatın 3. Haftasına doğru düzeltilmiş bir versiyon daha yayınlayacağız. Düşmana ateş ettiğimizde ses henüz yok onu da bugün ekleyeyim çok teşekkürlerCihazım Redmi 10
Oyun güzel olmus ama benim cihazımda ortalama 20 FPS aldı 10'a kadar düştüğüde oldu performans dışında o açılış ekranı intro deniliyor sanırım gayet güzel olmus ama karşılamalarda düşmana ateş edildiğinde bir ses çıkmıyor ses olsa daha güzel olurdu bence
Ayrıca FPS ayarı ana menüde açılmıyor oyundayken açmamız lazımç
Bunu düzelttim.Mekanik olarak güzel bence ama FPS Counter'ı açıp ayarları kaydet yaptığımda ve oyunu girdiğimde FPS ile alakalı bir değer görünmüyor ekranda oyundan çıkıp ana menüye döndüğümde ayarların sıfırlanmış olduğunu görüyorum bir şeyi mi eksik yapıyorum acaba
Aynı zamanda sesleri de ekledim player için. Oyunu tekrar test etmek isterseniz önceki versiyonu kaldırıp yenisini indirebilirsiniz (malum google play ya da appstore üzerinde olmadığımızdan güncelleme çıkamıyoruzCihazım Redmi 10
Oyun güzel olmus ama benim cihazımda ortalama 20 FPS aldı 10'a kadar düştüğüde oldu performans dışında o açılış ekranı intro deniliyor sanırım gayet güzel olmus ama karşılamalarda düşmana ateş edildiğinde bir ses çıkmıyor ses olsa daha güzel olurdu bence
Ayrıca FPS ayarı ana menüde açılmıyor oyundayken açmamız lazımç
Geri dönüşünüz için çok teşekkürler. İntro bazı telefonlarda kasıyor onu düzelteceğiz. Performans için şubatın 3. Haftasına doğru düzeltilmiş bir versiyon daha yayınlayacağız. Düşmana ateş ettiğimizde ses henüz yok onu da bugün ekleyeyim çok teşekkürler
Bunu düzelttim.
Aynı zamanda sesleri de ekledim Player için. Oyunu tekrar test etmek isterseniz önceki versiyonu kaldırıp yenisini indirebilirsiniz (malum Google Play ya da App Store üzerinde olmadığımızdan güncelleme çıkamıyoruz). Başka geri dönüşleri de dinlemeyi çok isterim diğer üyelerden.
Çok teşekkürler mağarada ışık optimizasyonunu yapacak vaktimiz olmadı henüz. İnşallah onu da ayarlayınca toparlarız. Çok teşekkürler yorumlarınız içinOyuna alışırken pek zorlanmadım, FPS olaraksa Mate 20 Lite ile mağarada 15-25 arası; buzulda 30-45; ormanda 35-50 arası değerler aldım.
Teşekkür ederiz. Art için ayırdığımız bütçeyle tuttuğumuz arkadaş paramızı alıp kaçtı. Dolayısıyla projeyi elimizdeki bütçe bitmeden tamamlayamadık. Farklı işlere geri döndük. Kenardan aynı ekiple ufak oyunlar yapmaya devam ediyoruz. Bullet Path - Apps on Google Play burada 4 dünya ile full oynanabilir bir sürüm var ancak level ve art yapısı istediğimiz seviyede değilElinize sağlık, son durum nedir?