Mobil oyun fikirleri

Eren.61

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Sosyal sakinleri. Ben güncelde kendimizin çay yaptığı ve bunları müşterilere vererek para kazandığımız ve bu parayla tost makinesi oralet kola gibi ekstra upgradeler açtığımız bir oyun yapıyordum ama bu oyunun kodları neredeyse bitmesine rağmen rafa kaldırdım. Daha farklı 2D bir oyun yapmak istiyorum. Siz nasıl bir oyun olsa oynardınız? Nasıl bir oyun ilginizi çeker? Size bunu danışmak istedim.

Hocam elimizdeki gitar ile farklı tarz canavarlar ile müzik çalarak savaşalım.
2D platform oyunu olsun.

Havalı sololar atarak savaştığımız bir oyun çok güzel olurdu.
Vay hayaller...

İstediğin güzel bir fikir ama ses konusu sıkntı kodlamada problem yok ses konusunda yeteneğim yok.

2D platform oyunu olsun.

Vay hayaller...

Eğer ses konusunda yardımcı birini bulabilirsem bu fikir çok hoşuma gitti bosslar olabilir bosslardan farklı farklı çesit gitarlar çıkabilir pixelart böyle bir oyun dediğin gibi mükemel olur.

Hocam bu fikri değerlendirelim hep birlikte forumdan gerekli desteği alırsak bu konuda bence böyle bir oyun gelir ve mükemmel olur.

2D platform oyunu olsun.

Vay hayaller...

Çok güzel bir fikir.

Forumda yasak mı bilmiyorum buradan Skype vesaire isteyebiliyor muyuz?
Çevremde gitarist arkadaşlar var eğer kabul ederler ise bildiririm size.

Forumda yasak mı bilmiyorum buradan Skype vesaire isteyebiliyor muyuz?
Çevremde gitarist arkadaşlar var eğer kabul ederler ise bildiririm size.

Telif kapsamına girer mi bilmem ama ünlü gruplar yer alabilir.

Bu 2D platform oyunların kılıç vs. olur ya onun böyle Türk versiyonunu yapsan fena olmaz. Mesela çayı silah olarak kullandığımız falan. Veya bol diyaloglu bir oyunda olabilir ve biraz da olsun bir kaç seçim hikayenin yönünü değiştirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…