Mobil oyun fikirleri

Bir önerim olacaktı, klasik kısa süreli bir oyunmu olacak yoksa uzun sürelimi. Ben uğraşılmış oyunları seviyorum ve denemekte isterim.

Merhaba sosyal sakinleri. Ben güncelde kendimizin çay yaptığı ve bunları müşterilere vererek para kazandığımız ve bu parayla tost makinesi oralet kola gibi ekstra upgradeler açtığımız bir oyun yapıyordum ama bu oyunun kodları neredeyse bitmesine rağmen rafa kaldırdım. Daha farklı 2D bir oyun yapmak istiyorum. Siz nasıl bir oyun olsa oynardınız? Nasıl bir oyun ilginizi çeker? Size bunu danışmak istedim.

2 ay kahvede çalışmış biri olarak söylüyorum, eğer böyle bir oyun görürsem telefonumdan App Store'yi kaldırırım.

Eğer gerçekten bu konuda yardım edebilirseniz gerçekten böyle bir oyun yapmak isterim Instagram bırakıyorum adminler sorun olursa yorumu silsin yazilim_evreni24

Play Store hesabı ayarlarım kodları yazarım ve çizimleride yaparım bana seste yardımcı olacak birileri lazım belki bir de çizimlere yardım edecek eğer güzel bir ekip kurarsak çok iyi bir iş ortaya çıkarabiliriz.

Ufak bir gitar tutan adam çizdim nasıl olmuş sizce bu adamı daha iyileştiririm.
1739727495791.png

Hocam tasarımınızı buraya atmayın etraf katıksız kötü insanlarla dolu her neyse.
Elektro gitar tutsun çok güzel yapmışsınız.

Sağ olun ama silemiyorum zaman geçti diye galiba neyse bir şey olmaz daha temel bu zaten bir dahakine dikkat ederim.

Elektrogitar yapan adam çiziyorum bu tasarımları Instagram'da oaylaşacağım hesabı gizli yapacağım eğer takip edersen tasarımları görürsün Instagram yazilim_evreni24

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı