Mobil oyun önerisi

Hocam oyunlarin çogu anlık dopamin salgilayan şeyler ne kadar guzel olursa olsun 1-2 hafta bilemedin 3 hafta icinde sikilir silersiniz iyi bir arkadaş ortami olmadigi surece tabii ki önerim PUBG Mobile, hayday(30 seviye ye kadar araliksiz oynarsiniz herhalde ondan sonrasi oda sıkıcı),C. A. T. S

İnternetsiz, keyifli bir piksel oyun arıyorsanız size Stardew Valley'i çok güzel bir alternatif olarak sunabilirim. Piksel grafikleri nedeniyle önyargılı yaklaşabilirsiniz, ama emin olun, bir kere başladıktan sonra bir daha içinden çıkamıyorsunuz. Onun dışında önerebileceğim alternatifler ise Dream League Soccer, Payback 2 ve Wolvesville gibi oyunlardır. İyi günler.

Merhaba arkadaşlar. Biliyorum mobil oyun olarak güzel sayılabilecek oyunlar çok kısıtlı. Ama önerebileceğiniz bir oyun varsa sevinirim. Şu anda mobilde sadece Dead celss oynuyorum.

Hâla oyun ariyorsanız vampire survivors oyununu önerebilirim belki oynanış videosunu görmüşsünüzdür ben normalde PC'den oynuyorum ama geçenlerde arkadaşımdan oyunun mobilde olduğunu duymuştum istersen bir bakabilirsin.

Merhaba arkadaşlar. Biliyorum mobil oyun olarak güzel sayılabilecek oyunlar çok kısıtlı. Ama önerebileceğiniz bir oyun varsa sevinirim. Şu anda mobilde sadece Dead celss oynuyorum.
Diablo immortal
Dbd mobile
Coc .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı