Mobil oyun sektöründe para var mı?

Hypercasual oyunlar Türkiye'yi mobil oyun sektöründe bayağı temsil etmeyi başaran bir sektör. Ve yapması basit olmasıyla beraber sadece biraz kullanıcıları oyuna çekmelisiniz, bu kadar.

Para kazanmak istiyorsanız oyun sektöründeki en önemli şey oyuncuyu oyunda tutmaktır. Oyuncuyu oyunda tutarsanız, bu kişilerden çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Özellikle sektördeki en çok kazandıran oyunlardan olan Hypercasual oyunlar, eğer güzel bir mantığa/fikre sahipse milyon dolarlar bile kazandırabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndie oyun yapımcısı olmak istiyorum. Unity ile uğraşıyorum. Unity 2D ve pixel arti çok iyi şekilde biliyorum. 3D bilmiyorum. Bu işte para var mı, zamanımı boşa harcamak istemiyorum PS5 ve psvr2 almak istiyorum bunları alacak kadar para kazanabilir miyim yoksa kazandığım para 300u geçmez mi? Dediğim gibi zamanımı boşa harcamak istemiyorum. Bu işi denemiş başarılı olmuş ya da olamamış kişilerin deneyimini paylaşmasını da isterim ona göre bu işe başlayacağım. Teşekkürler.
Dostum ileride 3d modelleme yapan biri lazım olursa buradayım

İndie oyun yapımcısı olmak istiyorum. Unity ile uğraşıyorum. Unity 2D ve pixel arti çok iyi şekilde biliyorum. 3D bilmiyorum. Bu işte para var mı, zamanımı boşa harcamak istemiyorum PS5 ve psvr2 almak istiyorum bunları alacak kadar para kazanabilir miyim yoksa kazandığım para 300u geçmez mi? Dediğim gibi zamanımı boşa harcamak istemiyorum. Bu işi denemiş başarılı olmuş ya da olamamış kişilerin deneyimini paylaşmasını da isterim ona göre bu işe başlayacağım. Teşekkürler.

Hocam Unity bende de var meraklıyım oyun yapmaya ama napacagimi bilmiyorum GUI'de öneriniz var mı, hocam bir de oyun işi satar mobilde ama yapabilirsen 3D korku oyunu yap yayıncılar itch. IO'dan cok oynuyor o tarz şeyleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı