Merhaba arkadaşlar. Yazın denemek için Unity kullanarak çok basit mobil Hyper-casual bir oyun yapmak istiyorum. Reklam yapmak için de aylık 2000 TL ayırabilirim. (Instagram reklamı düşünüyorum) Başarılı olabileceğime pek inanmıyorum ama yine de elimden geleni yaparak bir şey ortaya çıkaracağım. Asıl amacım tecrübe kazanmak fakat para kazanabilirsem de neden olmasın. Tavsiyeleriniz var mıdır?
Merhaba arkadaşlar. Yazın denemek için Unity kullanarak çok basit mobil Hyper-casual bir oyun yapmak istiyorum. Reklam yapmak için de aylık 2000 TL ayırabilirim. (Instagram reklamı düşünüyorum) başarılı olabileceğime pek inanmıyorum ama yine de elimden geleni yaparak bir şey ortaya çıkaracağım. Asıl amacım tecrübe kazanmak fakat para kazanabilirsem de neden olmasın. Tavsiyeleriniz var mıdır?
Neden mümkün olmasın? Mobil oyun sektöründen güzel para kaldırılabiliyor.
İnsanların oynamak isteyebileceği oyunları üretmek biraz zaman alabilir.
Oyunu üretmek dışında optimizasyon ve hata çözümleriyle uğraşman gerek.
Yeteri kadar denersen eminim sonunda başarılı olabilirsin.
Şimdiden bol şans diliyorum.
Neden mümkün olmasın? Mobil oyun sektöründen güzel para kaldırılabiliyor.
İnsanların oynamak isteyebileceği oyunları üretmek biraz zaman alabilir.
Oyunu üretmek dışında optimizasyon ve hata çözümleriyle uğraşman gerek.
Yeteri kadar denersen eminim sonunda başarılı olabilirsin.
Şimdiden bol şans diliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Yazın denemek için Unity kullanarak çok basit mobil Hyper-casual bir oyun yapmak istiyorum. Reklam yapmak için de aylık 2000 TL ayırabilirim. (Instagram reklamı düşünüyorum) başarılı olabileceğime pek inanmıyorum ama yine de elimden geleni yaparak bir şey ortaya çıkaracağım. Asıl amacım tecrübe kazanmak fakat para kazanabilirsem de neden olmasın. Tavsiyeleriniz var mıdır?
Evet bu mümkün fakat ilk adımınızı bence ücretsiz yapın chat özelliği belli bir yaş sınırında olsun bence öyle daha mantıklı olur ilk girişte öyle bir ayar eklerseniz.
İnternet üzerinde halihazırda bulunan Blender modellerini kullanabilir ücretsiz olanları tabii ki şirket büyürken yavaş yavaş model satın alınır artık bir yapımcı bulunur çok büyürse.