Mobil oyun yapmak mı mobil uygulama yapmak mı daha kazançlı?

Reis_Ndombele

Hectopat
Arkadaşlar, örneğin 2 yıl boyunca bir mobil oyun için uğraşsam mı daha çok kazandırır yoksa mobil uygulama yaparsam mı daha çok kazandırır?

Şahsen benim kalbim mobil oyun yapmaktan yana ama hangisinin 2 yılda daha kazançlı olacağını bilmeliyim.

Not: "az çalışayım çok gazanayım yav" gibi bir fikrim yok. Sadece hangisini yapmak daha mantıklı onu merak ettim.

Girdiğin pazara göre değişir.

Uygulama yapıp antivirüs pazarıan girersen. Avucunu yalaman kaçınılmaz. Oyun pazarına girersen, ne konuda yapacaksın oyununu ona göre yine değişir.

Uzun uzun anlatmayacağım. @2'nin dediği gibi neyi iyi yaparsan diye bir şey yok. Neyi iyi paarlayabilirsen ondan daha iyi kazanırsın.

Olay yapmakta değil, yaptıktan sonra onu sunmakta.

Hangisini iyi yapabiliyorsan o daha çok kazandırır.
Yani oyun var oyun var, uygulama daha çok kazandırır gibi. Eğer gerçekten de işe yarar uygulama olursa.
Girdiğin pazara göre değişir.

Uygulama yapıp antivirüs pazarıan girersen. Avucunu yalaman kaçınılmaz. Oyun pazarına girersen, ne konuda yapacaksın oyununu ona göre yine değişir.

Uzun uzun anlatmayacağım. @2'nin dediği gibi neyi iyi yaparsan diye bir şey yok. Neyi iyi paarlayabilirsen ondan daha iyi kazanırsın.

Olay yapmakta değil, yaptıktan sonra onu sunmakta.
Yapacağınız oyuna ve uygulamaya bağlı. Bence oyun yapmak daha mantıklı. Hem reklamlardan hem uygulama içi alım satımlardan para kazanırsınız.
Ama Singleplayer oyunlarda çok fazla uygulama içi alım satımlardan para kazanabileceğinizi sanmıyorum.
Hepinizin tavsiyeleri için çok teşekkür ederim :D. Büyük ihtimal mobil oyuna girişeceğim.

Arkadaşlar, örneğin 2 yıl boyunca bir mobil oyun için uğraşsam mı daha çok kazandırır yoksa mobil uygulama yaparsam mı daha çok kazandırır?

Şahsen benim kalbim mobil oyun yapmaktan yana ama hangisinin 2 yılda daha kazançlı olacağını bilmeliyim.

Not: "az çalışayım çok gazanayım yav" gibi bir fikrim yok. Sadece hangisini yapmak daha mantıklı onu merak ettim.

En iyi verebileceğim cevap seviyorsan yap sevmiyorsan zorlama.
Bu işler para ile olmaz yine para kazanabilirsın ama bir noktada sıkılırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı