Mobil tarife önerisi

mamibaba31

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle, 200 küsur lira olan faturamı Vodafone 530 lira yaptı ve bende artık yeni bir operatörün gerekli olduğuna kanaat getirdim. Aklımda 3'lu çeteye ek olarak bir de netgsm var ama geçsem mi emin olamadım sorunlu mudur diye, bir de Türk Telekom'un da bir paketi var esim paketi 20 GB internet dakika SMS falan toplam 160 lira aylık diyor, sizce nasıl bir yol izleyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, öncelikle, 200 küsur lira olan faturamı Vodafone 530 lira yaptı ve bende artık yeni bir operatörün gerekli olduğuna kanaat getirdim. Aklımda 3'lu çeteye ek olarak bir de netgsm var ama geçsem mi emin olamadım sorunlu mudur diye, bir de Türk Telekom'un da bir paketi var esim paketi 20 GB internet dakika SMS falan toplam 160 lira aylık diyor, sizce nasıl bir yol izleyim? Şimdiden teşekkürler.

Kesinlikle netgsm 1 ay oldu ben ve babam 1 hafta arayla geçtik fiyatlar çok ucuz çekim gücü gayet iyi tek sorun i message ve fave time kullanamayışımız. Sorunuz varsa netgsm hakkında yantlayabilirim.

Kesinlikle netgsm 1 ay oldu ben ve babam 1 hafta arayla geçtik fiyatlar çok ucuz çekim gücü gayet iyi tek sorun i message ve fave time kullanamayışımız. Sorunuz varsa netgsm hakkında yantlayabilirim.
Hocam ben android kullanicisiyim o yüzden onlarda bir sorun yaşamam aklıma takılan şey banka uygulamalarında falan SMS sorunu yaşanıyor diyorlar bu birincisi bir de interneti sömürüyor diyorlar bunlar doğru mu?

Pttcell'de iyi fiyatlar var şu an bir bakın.
Hocam türk telekom baktım demin magnet 50 GB diye bir tarifesi var 260 lira aylık zaten SMS kullanmıyorum dakikayı da ek satın alsam mı diye düşünüyorum PTTcell gibi şeyler nedense korkutuyor beni.d

Hocam ben Android kullanicisiyim o yüzden onlarda bir sorun yaşamam aklıma takılan şey banka uygulamalarında falan SMS sorunu yaşanıyor diyorlar bu birincisi bir de interneti sömürüyor diyorlar bunlar doğru mu?

İlk gün bende de aşırı bir internet kullanımı oldu ve şaşırdım ancak sonraki gün normalleşti hatta bayağı iyiydi Ziraat Bankası İş Bankası ve Papara da sorun yaşamadım ben dirk geldi SMS'ler. Bildiğim kadarıyla numara taşımada banka SMS'i sorun olmuyormuş sadece 510 la başlayan netgsm hatlarında oluyormuş zaten ben zaten numaramı taşıdığım için sorun yaşamadım.

İlk gün bende de aşırı bir internet kullanımı oldu ve şaşırdım ancak sonraki gün normalleşti hatta bayağı iyiydi Ziraat Bankası İş Bankası ve Papara da sorun yaşamadım ben dirk geldi SMS'ler. Bildiğim kadarıyla numara taşımada banka SMS'i sorun olmuyormuş sadece 510 la başlayan netgsm hatlarında oluyormuş zaten ben zaten numaramı taşıdığım için sorun yaşamadım.
Oturduğunuz yerde bir sorunu tekrarlı yaşadığınız oluyor mu hocam eğer olmuyorsa ben ve bir arkadaşım geçeceğiz netGSM'e direkt artık 3lu çeteden kurtulmak lazım

Oturduğunuz yerde bir sorunu tekrarlı yaşadığınız oluyor mu hocam eğer olmuyorsa ben ve bir arkadaşım geçeceğiz Netgsm'e direkt artık 3'lu çeteden kurtulmak lazım.

Sorun derken çok ciddi bir şey yaşamadım şuna şaşırdım paket yenilenince 2 gün sonra fatura olarak düşmüyor borç olarak düştü o faturalara düşecek mi acaba diye bekliyorum borcu da ödemedim çünkü faturalara düşecek mi merak ediyorum. Bir diğeri kazandırio daha daha kim GB ister gibi uygulamalardan internet vs. alamıyorsunuz ben bilmediğimden 1GB yandı denemiştim.

Sorun derken çok ciddi bir şey yaşamadım şuna şaşırdım paket yenilenince 2 gün sonra fatura olarak düşmüyor borç olarak düştü o faturalara düşecek mi acaba diye bekliyorum borcu da ödemedim çünkü faturalara düşecek mi merak ediyorum. Bir diğeri kazandırio daha daha kim GB ister gibi uygulamalardan internet vs. alamıyorsunuz ben bilmediğimden 1GB yandı denemiştim.
Öyle uygulamaları da zaten hiç kullanmıyorum benlik hocam o zaman bu çok teşekkür ediyorum yardımınız için 🙏🏿

Müşteri hizmetleri de yoğun oluyor öğle saatlerinde aradığımda 30 dakika civarında bekliyorum.

Başka birşey yok rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı