Mobil tarife önerisi

Hocam Türk Telekom baktım demin magnet 50 GB diye bir tarifesi var 260 lira aylık zaten SMS kullanmıyorum dakikayı da ek satın alsam mı diye düşünüyorum Pttcell gibi şeyler nedense korkutuyor beni. D

Magnet sadece data paketi. Aramaya açık değil ek dakika satın alamazsın, ses için ayrı hat alıp bir de ona ücret ödemen lazım o zaman da fiyat açısından mantıksız. Pttcell = Telekom, bir fark yok.

Magnet sadece data paketi. Aramaya açık değil ek dakika satın alamazsın, ses için ayrı hat alıp bir de ona ücret ödemen lazım o zaman da fiyat açısından mantıksız. Pttcell = Telekom, bir fark yok.
NetGSM geçiş yapcam hocam türk telekom zaten pek niyetim de yoktu tekel dışına çıkmak iyi olur

30 GB 354 TL. Başka yerde 400 TL altına bulursanız söyleyin.

1730666234534.png

Netgsm.

Herkese merhaba, öncelikle, 200 küsur lira olan faturamı Vodafone 530 lira yaptı ve bende artık yeni bir operatörün gerekli olduğuna kanaat getirdim. Aklımda 3'lu çeteye ek olarak bir de netgsm var ama geçsem mi emin olamadım sorunlu mudur diye, bir de Türk Telekom'un da bir paketi var esim paketi 20 GB internet dakika SMS falan toplam 160 lira aylık diyor, sizce nasıl bir yol izleyim? Şimdiden teşekkürler.

Ayrıldım netgsmden siz geçtiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı