Taric bin Zilean
Hectopat
Daha fazla
Bir mobil uygulama için veri tabanı arıyorum. Evimde bir kasa var. Kullanılmıyor ve sabit IP'ye de sahibim. İlk aşamada server olarak onu kullanmayı düşünüyorum. Bu süreçte de mobil uygulamadaki verileri tutabileceğim, mümkünse zamanlı işler yaptırabileceğim ( SQL agent gibi ) bir veri tabanı var mı acaba bildiğiniz? Front için React Native kullanacağım. Veri tabanı olarak şirketimde SQL kullanıyorum. MongoDB kullanmışlığım var. Çok az da MySQL'i kullanmıştım. Yeni veritabanlarına açığım sorun değil.
SQL için ise bildiğiniz gibi agent kısmı ücretli olduğu için pas geçtim. Bir de uygulamadan da sürekli veri çekip yükleme durumları var. SQL bu iş için ne kadar mantıklı bilmiyorum. Önerilerinize açığım.
Yapacağım uygulamayı mesajlaşma, gönderi paylaşma gibi veri yoğunluklu bir uygulama olarak düşünebilirsiniz.
SQL için ise bildiğiniz gibi agent kısmı ücretli olduğu için pas geçtim. Bir de uygulamadan da sürekli veri çekip yükleme durumları var. SQL bu iş için ne kadar mantıklı bilmiyorum. Önerilerinize açığım.
Yapacağım uygulamayı mesajlaşma, gönderi paylaşma gibi veri yoğunluklu bir uygulama olarak düşünebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: