Mobil veri ile yayın yapmak

Tolga Gaming

Kilopat
Yer
Malatya, Battalgazi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar dun Vodafone'den 1 haftalik 20 GB internet cikardim. Bilgisayarimin da şu anlik internet kablosu arizali. Bu internetle 480P yayin yapsam 10 dakikada kac MB internet harcar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil veri çok sıkıntılı yayın yapmak için. İnternet kablosunu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakarak belki düzeltebilirsin ilk çakmaya çalıştığımda bir kaç saatimi almıştı.

Mobil veri çok sıkıntılı yayın yapmak için. İnternet kablosunu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakarak belki düzeltebilirsin ilk çakmaya çalıştığımda birkaç saatimi almıştı.

Birincisi, ben burada kabloyu nasıl tamir ederim demiyorum, kaç GB internet yer diyorum.
İkincisi, kablom bozuk değil sadece hava koşullarından dolayı yırtıldı ve nasıl tamir edeceğimin cevabını değil de kaç GB yiyeceğinin cevabını bekliyorum.

Birincisi, ben burada kabloyu nasıl tamir ederim demiyorum, kaç GB internet yer diyorum.
İkincisi, kablom bozuk değil sadece hava koşullarından dolayı yırtıldı ve nasıl tamir edeceğimin cevabını değil de kaç GB yiyeceğinin cevabını bekliyorum.
Arkadaş size yardım etmeye çalışmış. Saldırgan tavırlar sergilemenize gerek yok. Zenginseniz buyrun yapın.

Arkadaşlar şahsen ben böyle insanlara saldırganca tavırlar sergileyen kişilere yardım etme taraftarı değilim ve bilen varsa söylemesin bence. Çünkü arkadaş yardımsever bir yaklaşımla olaya bakmış ve beyefendi azar çekiyor resmen.

Özür dilerim bugün sinirliyim zaten tekrar özür dilerim herkesten :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı