Mobil veriyi nasıl açarım?

286525

Hectopat
Arkadaşlar babam benim mesajlarımı ve mobil verimi kapattı, sadece arama yapabiliyorum. Babamdan gizli nasıl açabilirim Vodafone yanımda uygulamasından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar babam benim mesajlarımı ve mobil verimi kapattı, sadece arama yapabiliyorum. Babamdan gizli nasıl açabilirim Vodafone yanımda uygulamasından?

Uygulamadan değil de vodafone'nun resmi web sitesinden giriş yapıp hat ayarların açtırabilirsiniz.

Babanızın bir bildiği olduğunu, öğrenirse ki öğrenecektir başınızın daha çok ağrıyacağını hatırlayıp yapmamanızı tavsiye ederim. Bu cezanın sebebi zaten aşırı kullanımınızdır diye tahmin ediyorum, bu yapacağınız daha aşırı kullanmak olacak ve babanıza iyi yönde bir mesaj vermeyecek.

hayır arkadaşım babamın bi bildiği yok geceye kadar arkadaşımla yazıştığım için ama wifi kullanarak yazıyorum mobil veriyi arada instagramda yada otobuse bakmak için kullanıyordum
Yanımda -> ayarlarım -> hat ayarlarım'dan açabilirsiniz.
tmm da nasıl yani hat ayarlarıma girdiğimde çıkmıyor açma diye
Uygulamadan değil de vodafone'nun resmi web sitesinden giriş yapıp hat ayarların açtırabilirsiniz.
şifre istiyo ama benim mesajlarımda kapalı resmi sitesine giremiyorum
şifre istiyo ama benim mesajlarımda kapalı resmi sitesine giremiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı