Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 6 Şubat 2021 #1 Selamın aleyküm. Mobilden programlama öğrenilebilir mi? Ben özellikle C ++ istiyorum.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #2 Hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Cxxdroid programına bakabilirsin. Termux ile deneyebilirsin şansını.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 6 Şubat 2021 #4 Sololeaern de olur mu? Topluluğu büyükmüymüş ne?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 6 Şubat 2021 #5 Said Nursi Hzretleri dedi: Sololearn de olur mu? Topluluğu büyükmüymüş ne? Genişletmek için tıkla... Sololearn programlama dili öğrenme uygulaması değil mi?
Said Nursi Hzretleri dedi: Sololearn de olur mu? Topluluğu büyükmüymüş ne? Genişletmek için tıkla... Sololearn programlama dili öğrenme uygulaması değil mi?
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 6 Şubat 2021 #6 Unturned dedi: Sololearn programlama dili öğrenme uygulaması değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Unturned dedi: Sololearn programlama dili öğrenme uygulaması değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
M MasterCayci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #7 Bir kursa gitmeden, kitabını okumadan veya okulunu okumadan internetten zor kodlama öğrenirsiniz. Udemy ile kursda satın alabilirsiniz. Bazı mobil IDE'ler ile kitapta gördüklerini uygulayabilirsin.
Bir kursa gitmeden, kitabını okumadan veya okulunu okumadan internetten zor kodlama öğrenirsiniz. Udemy ile kursda satın alabilirsiniz. Bazı mobil IDE'ler ile kitapta gördüklerini uygulayabilirsin.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 6 Şubat 2021 #8 Said Nursi Hzretleri dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yani kod editörü değil demek bu.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 6 Şubat 2021 #9 Unturned dedi: Yani kod editörü değil demek bu. Genişletmek için tıkla... N'olmuş ki? Mobilde öğrenmeye engel mi?
Unturned dedi: Yani kod editörü değil demek bu. Genişletmek için tıkla... N'olmuş ki? Mobilde öğrenmeye engel mi?
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #10 Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. Mobilden programlama öğrenilebilir mi? Ben özellikle C ++ istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mobilden programlama öğrenmek çatalla meyve suyu içmek gibi. Yersiz ve saçma.
Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. Mobilden programlama öğrenilebilir mi? Ben özellikle C ++ istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mobilden programlama öğrenmek çatalla meyve suyu içmek gibi. Yersiz ve saçma.