Mobilden YouTube ve Instagram'a giriş yapılamıyor

edereder

Centipat
Daha fazla  
Gün başından beri yaşadığım bir problem. Bilgisayardan erişebiliyorum fakat mobil uygulamalardan giremiyorum. Yani önüme ana ekran geliyor fakat internet çekmiyormuş gibi davranıyordu. Silip yükledim. Hesabımı tanıyor ve bu hesap ile devam et dediğim de YouTube'a hoş geldiniz yazısında taklıyor. Aynı durumlar Instagram için de geçerli. Bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gün başından beri yaşadığım bir problem. Bilgisayardan erişebiliyorum fakat mobil uygulamalardan giremiyorum. Yani önüme ana ekran geliyor fakat internet çekmiyormuş gibi davranıyordu. Silip yükledim. Hesabımı tanıyor ve bu hesap ile devam et dediğim de YouTube'a hoş geldiniz yazısında taklıyor. Aynı durumlar Instagram için de geçerli. Bir çözümü var mı?

VPN.

Ülke gündeminden uzak kalmış gibisiniz hocam :).

Erişim engeli mevcut internet de bilerek yavaşlatma söz konusu İstanbul için geçerli bazı şeyler haber kanalları söyledi,
VPN ile kesintisiz kullanabilirsiniz.

VPN.

Ülke gündeminden uzak kalmış gibisiniz hocam :).
Hocam tam olarak habersiz sayılmam fakat çevremde girebilenler olduğu için kendimde bi sıkıntı olduğunu düşünmüştüm.

Erişim engeli mevcut internet de bilerek yavaşlatma söz konusu İstanbul için geçerli bazı şeyler haber kanalları söyledi,
VPN ile kesintisiz kullanabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı