Mobile Legends karakter önerisi

ezCAT

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde LoL oynuyorum fakat kuzenim çok ısrar etti, birlikte Mobile Legends oynuyoruz.
Şöyle yüksek hasarlı kasılınca güçlü olan bir karakter önersenize.

Fanny oynaması zordur, 6 yıllık oyuncuyum hala beceremem. Yeni oyuncu yapamaz bence. Kolsuz çarı diyebileceğimiz yin var. Ultiye alıp skill atıyorsun direkt kill alıyor zaten. Hasarı iyi. Dy, freya olabilir. Bunları yeni başladığınız için oynaması kolay öneriyorum. Yoksa metayı takip etmek lazım. Lolden biliyorsunuzdur zaten. dolaşımda hylos, lolita gatot. Midde zhuxin, bana, zhask, Harley. Xp de yeni çıkan çar suoyu, yin, argus, terizla. Jungle'da hayabusa, Saber, fanny, Julian vs. Vs.

Şu oyunu ilk çıktığı zamanlar 30 level max hesap yapmıştım karakter olarak. Geçenlerde girdim de zibilyon tane kostüm ve karakter çıkartmışlar. Aylık royale pass mantığı getirmişler. Tamamen paraya dayalı kostümle bile güç veren bir oyun. Tavsiye etmiyorum.

Diğer oyunların para birimlerine kıyasla MLBB oyununa ait elmasın fiyatı daha uygun bence. E pin sitelerinden elmas yükletince daha da ucuza geliyor. Bu sebepten telefondan oynanabilecek oyunlardan diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı