mod.io güvenilir mi?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Steam'den Descenders diye bir bisiklet sürme oyunu indirdim. Oyunu adamakıllı oynayabilmek için oyunun içindeki modlark indirmek lazım. Bu modlar fan yapımı ve mod.io diye bir siteden yüklüyor. Bu site güvenilir midir?

Hocam ilk defa bilgisayar aldım. Neyin tehlikeli olup olmadığını bilmiyorum. Merak ettim.
Güvensizliğe sebep olacak bir şey yok. Sana bir öneride bulunmak isterim. Genelde bilgisayardan çok anlamayan ve yeni bilgisayar almış biri için bilgisayara dikkat etme durumu çok aşırı olabiliyor. Kendini aşırı kasmamalısın ve bilmelisin ki eskiye nazaran artık Windows Defender ve alternatif anti-virüs uygulamaları çok verimli çalışıyorlar. Eğer "hile indiyim yok işte en ucra sitede bir exe dosyası buldum şunu açıyım" demediğin sürece genel olarak bilgisayara zarar verecek şeylere rastlamazsın. Her zaman güvenlik sorunu her uygulama için söz kosnusudur. Ancak genel olarak bu tür bilinen ve düzgün uygulamalardan uzak durmamak gerekir. Fazla şüpheci olursak internette hiç bir hareket edemeyiz ve bir şeyler indiremeyiz. Elbette dikkat et ancak çokta bir şey indirirken korkak olma.

Güvensizliğe sebep olacak bir şey yok. Sana bir öneride bulunmak isterim. Genelde bilgisayardan çok anlamayan ve yeni bilgisayar almış biri için bilgisayara dikkat etme durumu çok aşırı olabiliyor. Kendini aşırı kasmamalısın ve bilmelisin ki eskiye nazaran artık Windows Defender ve alternatif Anti-Virüs uygulamaları çok verimli çalışıyorlar. Eğer "hile indiyim yok işte en ucra sitede bir exe dosyası buldum şunu açayım" demediğin sürece genel olarak bilgisayara zarar verecek şeylere rastlamazsın. Her zaman güvenlik sorunu her uygulama için söz kosnusudur. Ancak genel olarak bu tür bilinen ve düzgün uygulamalardan uzak durmamak gerekir. Fazla şüpheci olursak internette hiçbir hareket edemeyiz ve bir şeyler indiremeyiz. Elbette dikkat et ancak çok da bir şey indirirken korkak olma.

Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı