Mod Menu'den virüs bulaşmış mıdır?

murat 7y

Zeptopat
Daha fazla  
Ben Haziran'da bir eleman mod menu atmıştı, kiddions galiba. Eleman yanında bir şey daha indirdi sonra 4 dosya içine attırdı, Windows defeder her gün bir virus buluyordu sonra format attım. Ondan beri içimde korku var hesaplarım calınır mı diye. Birisi yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Haziran'da bir eleman mod menu atmıştı, kiddions galiba. Eleman yanında bir şey daha indirdi sonra 4 dosya içine attırdı, Windows defeder her gün bir virus buluyordu sonra format attım. Ondan beri içimde korku var hesaplarım calınır mı diye. Birisi yardımcı olabilir mi?

Birisimi indittirdi yoksa YouTube'tan bir video mu?

Birisimi indittirdi yoksa YouTube'tan bir video mu?
Birisi indirtdi dcden

Eğer temiz kurulum yaptıysanız ve geride kalıntı kalmadıysa önceki sisteminizden, önlem olarak şifrelerinizi değiştirebilirsiniz. Onun dışında sorun olacağını düşünmüyorum.
Bir tane adam vardı cookies çaldıysa anında Google yapıştırır hesabına girer öyle söylemişti cookies yenileme varmi epic games ve microsoft?

Peki sorun yaşanırsa microsoft yani minecraft hesabım calinirsa nolur? Nasıl kurtarırım

Peki sorun yaşanırsa microsoft yani minecraft hesabım calinirsa nolur? Nasıl kurtarırım

Ya sorun olusursa microsoft hesabım calinirsa yani minecraft nasıl kurtarırım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı