Mod Menu'den virüs bulaşmış mıdır?

Maalesef detayları tam olarak bilmiyorum efendim, ancak genel olarak burada okuduğum konularda zor olduğunu gördüm o nedenle bu yorumda bulundum.
Teşekkür ederim son olarak toplu kullandığımız steam hesapları hani var ya free steam accounts ordan kullandimiz şifre girip oynadığımız hesaplar guvenlimidir?

Birisi indirtdi DC'den.

Bir tane adam vardı cookies çaldıysa anında Google yapıştırır hesabına girer öyle söylemişti cookies yenileme var mı Epic Games ve Microsoft?

Birisi indirttirdiyse virüs olabilir. Çoluk çocuk bile iki üç YouTube videosu ile grabber kurabiliyor.

Genellikle açınca Discord ve tarayıcılar kapanır. Dosya duruyor mu sizde? Kontrol edeyim.

Maalesef detayları tam olarak bilmiyorum efendim, ancak genel olarak burada okuduğum konularda zor olduğunu gördüm o nedenle bu yorumda bulundum.

Teşekkür ederim son olarak toplu kullandığımız Steam hesapları hani var ya free Steam accounts oradan kullandimiz şifre girip oynadığımız hesaplar guvenli midir?
Birisi indirttirdiyse virüs olabilir. Çoluk çocuk bile iki üç YouTube videosu ile grabber kurabiliyor.

Genellikle açınca Discord ve tarayıcılar kapanır. Dosya duruyor mu sizde? Kontrol edeyim.
Yok galiba durmuyor ama tam bilmiyorum pcde bir sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00