Mod yapımcıları uzaktan hackleyebilir mi?

cowgirl

Hectopat
EA FC 24 için paralı yama indireceğım. Bu yama, direkt uygulama ile kuruluyor. Ben yamayı indirip kurduktan sonra mod yapımcısının indirilen uygulamaya erişip benim erişimimi engelleme vb. imkana sahip olma ihtimali var mıdır? Kısacası dolandırılabilir miyim?

EA FC 24 için paralı yama indireceğım. Bu yama, direkt uygulama ile kuruluyor. Ben yamayı indirip kurduktan sonra mod yapımcısının indirilen uygulamaya erişip benim erişimimi engelleme vb. imkana sahip olma ihtimali var mıdır? Kısacası dolandırılabilir miyim?

Hocam yamanın ismi nedir ?

İndirdiğiniz yer güvenilirse sorun olmaz ama yine de programı taratın.

Arkadaşın dediği gibi İndirildiği yerin güvenirliğine bağlı.

Hocam yamanın ismi nedir acaba?

FC24 | SSP24 V7.0 – ByTRMods™ YouTube'dan gördüm bytrmod adlı kanalın güncel yaması. Güvenilirliği hakkında hiçbir bilgim yok bu sebeple size danışıyorum.
@uchiha249 @Atakan K @BYTE. Buster.

İndirdiğiniz yer güvenilirse sorun olmaz ama yine de programı taratın.
Kaspersky premium ve bitfender'a sahibim. klasöre çıkardıktan sonra muhtemelen direkt tehdit olarak algılayıp silecektirler zaten. yani dosya zararlı olmasa dahi bu şekilde oluyor genelde. Bunun için önerin var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı