Z zxygtZZ11 Yoctopat Katılım 19 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:43 #1 Dostlar merhaba sorum basit, Modadil kaynaklarından satın almak istiyorum ama sitesinin güvenilirliği hakkında sorup emin olmak istedim. Site güvenilir mi? Ve bir paket aldığım zaman cevap anahtarları gelecek mi? Şimdiden teşekkürler.
Dostlar merhaba sorum basit, Modadil kaynaklarından satın almak istiyorum ama sitesinin güvenilirliği hakkında sorup emin olmak istedim. Site güvenilir mi? Ve bir paket aldığım zaman cevap anahtarları gelecek mi? Şimdiden teşekkürler.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.253 Makaleler 15 Çözümler 507 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 11:50 #2 Güvenilirdir. Kendim de yıllar önce paket almıştım. Kaynaklar da almıştım. Ben paketlerini sevmediğim için kullanmadım ama kaynakları iyi. Artı 0 Eksi
Güvenilirdir. Kendim de yıllar önce paket almıştım. Kaynaklar da almıştım. Ben paketlerini sevmediğim için kullanmadım ama kaynakları iyi.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.554 Makaleler 1 Çözümler 7 Bugün 11:58 #3 Güvenilir. Setlerini alırız yıllardır. Artı 0 Eksi
KS KS Z zxygtZZ11 Yoctopat Katılım 19 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:08 #4 Cevap anahtarları gelir mi peki? Eski kullandığım bir kaynakta cevap anahtarı yoktu. Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.253 Makaleler 15 Çözümler 507 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 12:09 #5 zxygtZZ11 dedi: Cevap anahtarları gelir mi peki? Eski kullandığım bir kaynakta cevap anahtarı yoktu. Genişletmek için tıkla... Bana gelen de eski ve kaynağın arkasında vardı. Artı 0 Eksi
zxygtZZ11 dedi: Cevap anahtarları gelir mi peki? Eski kullandığım bir kaynakta cevap anahtarı yoktu. Genişletmek için tıkla... Bana gelen de eski ve kaynağın arkasında vardı.