ModArt-AiO her şey dahil sistem nasıl?

brkclsn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıdaki kampanyadan hazır sistem aldım.

RAM'leri - G.Skill 32 GB (2x16 GB) Ripjaws V siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual kit RAM
Monitörü - Game Booster 23.8" GB-2416ff 165Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP VA FHD Gaming monitör.
Kasayı - Power Boost X59 RGB 650W 80+ USB 3.0 tempered glass 6 xrgb fanlı Gaming kasa.
SSD'i - Kingston 1TB NV2 GEN4x4 NVMe M.2 SSD (3500 MB okuma / 2100 MB yazma)

İle değiştirdim. Aslında render ve oyun için MSI laptopum vardı ama masaüstü olsun diye basit ve çok pahalı olmayacak bir sistem arıyordum bu her şey dahil 28 gibi bir şeye geldi. Görüşlerinizi merak ettim.

Bu sistem çok daha mantıklı.

Nasıl yani hocam? Üzerindeki ürünlerden fark ödeyerek daha kötülerini mi tercih etmişim?

Ekleme yaptığınız kasa ve PSU çöp. Monitörü çöpe atsan çöp kabul etmez, sistem başlı başına iyi fiyat olarak gözükse de arkadaşın bahsettiği gibi kötü.

Arkadaşlar aşağıdaki kampanyadan hazır sistem aldım.

RAM'leri - G.Skill 32 GB (2x16 GB) Ripjaws V siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual kit RAM
Monitörü - Game Booster 23.8" GB-2416ff 165Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP VA FHD Gaming monitör.
Kasayı - Power Boost X59 RGB 650W 80+ USB 3.0 tempered glass 6 xrgb fanlı Gaming kasa.
SSD'i - Kingston 1TB NV2 GEN4x4 NVMe M.2 SSD (3500 MB okuma / 2100 MB yazma)

İle değiştirdim. Aslında render ve oyun için MSI laptopum vardı ama masaüstü olsun diye basit ve çok pahalı olmayacak bir sistem arıyordum bu her şey dahil 28 gibi bir şeye geldi. Görüşlerinizi merak ettim.

28 gibi bir şeye geldi ise bunu alın.

28 gibi bir şeye geldi ise bunu alın.
hocam buna kasa, monitör, klavye, mouse ekleyince en iyi ihtimal 35 olacak. O da bütçemi aşacak bu sefer maalesef.

Nasıl yani hocam? Üzerindeki ürünlerden fark ödeyerek daha kötülerini mi tercih etmişim?

Adında Game, Power, Booster, Boost olan markalar kötü oluyor. Sırf ilgi için adını böyle yapıyorlar. Rampage'de aynı şekilde.

hocam buna kasa, monitör, klavye, mouse ekleyince en iyi ihtimal 35 olacak. O da bütçemi aşacak bu sefer maalesef.
Evet herşey dahil arıyordunuz. Pardon.

Ekleme yaptığınız kasa ve PSU çöp. Monitörü çöpe atsan çöp kabul etmez, sistem başlı başına iyi fiyat olarak gözükse de arkadaşın bahsettiği gibi kötü.
hocam maalesef bütçeye göre hareket etmek zorundayım. PSU konusunda fikrim yoktu açıkçası ancak monitörü sonra değiştirebilirim diye aldım. Her şey dahil olması ekonomik olarak mantıklı geldi. Monitörü, klavyesi, mouse ve kulaklık dahil 30'u geçmeden nasıl ayarlayabilirim başka? bundan 3-4 gömlek üstün sistem kurarsın diyorsan iptal edeyim siparişi.

Hocam maalesef bütçeye göre hareket etmek zorundayım. PSU konusunda fikrim yoktu açıkçası ancak monitörü sonra değiştirebilirim diye aldım. Her şey dahil olması ekonomik olarak mantıklı geldi. Monitörü, klavyesi, mouse ve kulaklık dahil 30'u geçmeden nasıl ayarlayabilirim başka? Bundan 3-4 gömlek üstün sistem kurarsın diyorsan iptal edeyim siparişi.

Kasayı Vento VG22AL yap.

SSD Kioxia 1TB/ Veya seninki gibi kingston.

RAM'leri isteğe bağlı arttırabilirsin, sana kalmış. Kalan parayada git güzel bir monitör çek. Game Booster monitörü ikinci ekran olarak kullan.

Kısacası İptal et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı