ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir sistem var mı?Bu fiyata pahalı geldi bana. Yanlış hatırlamıyorsam geçen haftalar 11 bin tl seviyesindeydi.
Bu fiyata pahalı geldi bana. Yanlış hatırlamıyorsam geçen haftalar 11 bin TL seviyesindeydi.
Peki memnun musunuz sistemden? intel ekran kartı herhangi bir sorun çıkartıyor muEvet ben 11800'e almıştım bir anda 1K zam gelmiş.
Peki memnun musunuz sistemden? Intel ekran kartı herhangi bir sorun çıkartıyor mu?
Bu sistemi görmüştüm ama birkaç arkadaş ram kötü alınmaz demişti,ram kalitesi nasıl ilk defa duyuyorum o markayıBu alınır ama yakın zamanda PSU değiştirin.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sistemi görmüştüm ama birkaç arkadaş RAM kötü alınmaz demişti, RAM kalitesi nasıl ilk defa duyuyorum o markayı
Anladım hocam teşekkürlerHocam RAM kaliteli değil ama bu fiyata verilen ekran kartı çok daha iyi. Zaten 2 yıl garantisi var. Bir şey olacağını sanmıyorum. Ekran kartının iyi olması RAM'den daha önemli.
AMD R5 5500-Asrock A520M-HVS-XFX Speedster SWFT 210 RX 6600 8GB-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB SSD Uygun Fiyatları ile TebilondaHocam RAM kaliteli değil ama bu fiyata verilen ekran kartı çok daha iyi. Zaten 2 yıl garantisi var. Bir şey olacağını sanmıyorum. Ekran kartının iyi olması RAM'den daha önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.