Kasa nasıl çöpmüş hocam ya aynı sistemi aldım red olanı dün elime ulaştı ekran kartında coil whine var sadece onun haricinde ne kasanın hava sirkülasyonunda nede PSU da sorun varBlue daha iyi ama kasa ve PSU çöp.
Eki Görüntüle 1831610
Eki Görüntüle 1831611
Bütçem en fazla 15 Hocam 2 sinden birini alabilirsin kafan rahat olsun benim sistemimde şansıma herhalde coil whine çıktı onun haricinde çok güzel bir sistem
Kasa çöp değil hatta iyi bir kasa diyebilirim, PSU çöp olabilir onu da satıp, daha iyi bir PSU alabilir.Blue daha iyi ama kasa ve PSU çöp.
Red sistem tercih edilirse anakart B450 yapılabilir.
Kasa nasıl çöpmüş hocam ya aynı sistemi aldım red olanı dün elime ulaştı ekran kartında coil whine var sadece onun haricinde ne kasanın hava sirkülasyonunda ne de PSU da sorun var.
Red sistem tercih edilirse anakart B450 yapılabilir.
İleride de kasadaki mevcut PSU değiştirmenizi öneririm.
Hocam hiçbirinde yok sanırım wifi ama sistem fiyatları 20 bin lirayı geçmiş.Hocam anakartta Wi-Fi ve Bluetooth özelliği olan hangisiyse onu ekleyeyim
Hocam hiçbirinde yok sanırım Wi-Fi ama sistem fiyatları 20 bin lirayı geçmiş.
Maalesef ya. Bu kadar artacağını düşünmüyordum ama sanırım kampanya bitti.İyi ki bir şey alacaktım ülkeden nefret etmemek elde değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.