@efebatiin toplama daha kaliteli bir sistem yapılamaz mı kasa fiyatı bana çok geldi.yani hangisini almam mantıklı ?![]()
@efebatiin toplama daha kaliteli bir sistem yapılamaz mı kasa fiyatı bana çok geldi.yani hangisini almam mantıklı ?![]()
@efebatiin toplama daha kaliteli bir sistem yapılamaz mı kasa fiyatı bana çok geldi.
@proaim hocam @efebatiin %100 de 100 haklı 9070 almak varken gidipte bu fiyata 7800xt alınmaz bence arada çok uçuk bir fark var bakınız:Hazır sistem bakıyormuş hocam arkadaş yoksa bu fiyatların biraz üstünde 9070 sistemler çıkıyor.
hocam toplamayla uğraşmak istemiyorum ya hazır sistem öneriniz var mı başka@proaim hocam @efebatiin %100 de 100 haklı 9070 almak varken gidipte bu fiyata 7800xt alınmaz bence arada çok uçuk bir fark var bakınız:
Hocam toplamayla uğraşmak istemiyorum ya hazır sistem öneriniz var mı başka.
Hazır sistemleri ben fazla takip etmiyorum efenin yorum yapması daha doğru olur. Hiç duymadığım markalar kullanıyorlar.hocam toplamayla uğraşmak istemiyorum ya hazır sistem öneriniz var mı başka
@56136 @efebatiin işlemciden ödün vermek te istemiyorum 9700X bayağı başarılı bir işlemci. Dediğim gibi başka hazır sistem önerileriniz var ise beklerim.
peki bu sistem alınır mı hazır sistem olarakHazır sistemleri ben fazla takip etmiyorum efenin yorum yapması daha doğru olur. Hiç duymadığım markalar kullanıyorlar.
Benim bakış acıma göre daha iyi ürün varken daha kötüsünü alırım diyemem bu yüzden kendime almak istemeyeceğim bir ürünü size alın demem etik olmaz.peki bu sistem alınır mı hazır sistem olarak
yani ama sonuçta hazır sistem almak istiyorum toplama istesem dediğiniz mantıklıBenim bakış acıma göre daha iyi ürün varken daha kötüsünü alırım diyemem bu yüzden kendime almak istemeyeceğim bir ürünü size alın demem etik olmaz.
Hocam toplamayla uğraşmak istemiyorum ya hazır sistem öneriniz var mı başka.
@56136 @efebatiin işlemciden ödün vermek te istemiyorum 9700X bayağı başarılı bir işlemci. Dediğim gibi başka hazır sistem önerileriniz var ise beklerim.
Sizi anlıyorum toplarken bir şey olur mu falan diye düşünüyorsunuz fakat şöyle bir durum var neredeyse arada 2 senelik bir fark var 2 sene daha iyi bir fps alacaksınız.yani ama sonuçta hazır sistem almak istiyorum toplama istesem dediğiniz mantıklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.