ModArt PC-MA1 vs CYBER-1660S

Gelecekte yeni bir ekran kartı almak istediğinizde daha yüksek modeller alabilirsiniz, örneğin 3070 takabilirsiniz R5 3600'e. Ayrıca işlemci odaklı işlemlerde daha önde olacaksın.

Bu güzel bir avantaj tabii gelecekte rahatça geliştirebilmek istiyorum. Render ve oyun için kullanacağım sistemi.

Ağzınızdan bal damladı maşallah 1 aydır sistem araştırıyorum 0'dan öğrendim resmen ben bile bazı şeylerden anlar oldum tabii anlamadığım daha bir sürü şey var.

Bu sitede geçirdiğim 3-4 günde şunu öğrendim. Game Power kasa PSU alınmaz sanırım bu attığınız sistemler İncehesap'tan kasa PSU falan değiştirerek eli yüzü düzgün bir şeye dönüşebilir sanırsam. @RPM @BerkayZ87 @TÇB

Yava yavaş öğrenirsin eğer bu sistem hoşuna giderse bana de bende karne hediyesi olarak alacağım yani şahsen benim RTX'e o kadar ihtiyacım yok sebebi takoz oyunlar oynuyorum CS:GO Valorant PUBG Fortnite tarzı öyle ben her gün her gün ekran kartını çok kullanan oyun oynamıyorum o yüzden bunu düşünüyorum.
Bu arada hayırlı olsun sistem alacaksan.
2060 sistem istiyor isen ince hesaba bak ve sistemi ne zamana alacaksın yani bugün İncehesap Gaming gecesi olacak alcağın bir şey varsa alabilirsin.

Bugün indirimler bitmeden alacağım hatta şu an siparişi veriyorum Cyber da karar kıldım. İncehesap'tan 1-2 sistem sorguladım burada çok tercih edilmedi. Cyber ise kime sorsam onayladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…