ModArt PC-MA2 alınır mı?

• Konuyu başlatan 254052
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.881
Onu demiyorum, 240 GB oyun oynayacağım için bana yetmez. Mecbur yükseltme yapmam gerekiyor.

Anlıyorum, takdir sizin. Hangi oyunları oynayacaksınız? Belki SSD değil HDD eklemesi yapabilirsiniz eğer bütçe yeterse.

Battlefield oyunları, Call of Duty oyunları, GTA Online, Apex olabilir, Crysis serisi falan.

Evet yetmezmiş :D 500 GB SSD de pek yeterli gelmeyecektir, 1 TB HDD en iyi çözümlerden biri.

Evet yetmezmiş :D 500 GB SSD de pek yeterli gelmeyecektir, 1 TB HDD en iyi çözümlerden biri.
Hepsini aynı anda oynamam tabii, 500 GB'a sığdırmaya çalışacağım. Birde benim eskiden kalan bir harddiskim var, onu kullanabilir miyim acaba bu kasada? Eski mi kalır kablo şu bu teknolojisi flaan olarak acaba?

Hepsini aynı anda oynamam tabii, 500 GB'a sığdırmaya çalışacağım. Birde benim eskiden kalan bir harddiskim var, onu kullanabilir miyim acaba bu kasada? Eski mi kalır kablo şu bu teknolojisi flaan olarak acaba?

Modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı