ModArt PC-MA2 alınır mı?

İleride derken ne kadar ileride acaba, yıl falan mı? Tahmini bir tarih söyler misiniz?

Bu PSU işleri belli olmaz 5 sene sorunsuz da kullanabilirsin 2 gün sonra elinde de kalabilir sonuçta böyle güzel bir sistemi o PSU'ya emanet etmem kaliteli bir PSU için 400/500 ayırmanız lazım.

Onu demiyorum, 240 GB oyun oynayacağım için bana yetmez. Mecbur yükseltme yapmam gerekiyor.

Anlıyorum, takdir sizin. Hangi oyunları oynayacaksınız? Belki SSD değil HDD eklemesi yapabilirsiniz eğer bütçe yeterse.

Battlefield oyunları, Call of Duty oyunları, GTA Online, Apex olabilir, Crysis serisi falan.

Evet yetmezmiş 500 GB SSD de pek yeterli gelmeyecektir, 1 TB HDD en iyi çözümlerden biri.

Evet yetmezmiş 500 GB SSD de pek yeterli gelmeyecektir, 1 TB HDD en iyi çözümlerden biri.
Hepsini aynı anda oynamam tabii, 500 GB'a sığdırmaya çalışacağım. Birde benim eskiden kalan bir harddiskim var, onu kullanabilir miyim acaba bu kasada? Eski mi kalır kablo şu bu teknolojisi flaan olarak acaba?

Hepsini aynı anda oynamam tabii, 500 GB'a sığdırmaya çalışacağım. Birde benim eskiden kalan bir harddiskim var, onu kullanabilir miyim acaba bu kasada? Eski mi kalır kablo şu bu teknolojisi flaan olarak acaba?

Modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…