ModArt X20 RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Bende 4060 Ti Gigabyte Eagle var üç fanlı, kartta fan throttle sorunu yaşadım hazır sistemde almıştım yolladım ilgilenmediler, marka bağımsız fakat bileşenleri tek tek alırsanız iadede daha rahat edersiniz ve o kadar da fark etmiyor fiyat olarak kendiniz toplasanız da iyi fiyata
Tamamdır bir bakacağım.

SSD'yi sonradan değiştirebilirseniz uygun.
Biraz düşük geldi ama yine de teşekkür ederim

Galax marka iyi midir pek bilgim yok da.

@keremschumacher Olur.
Ama yine de bileşenleri tek tek araştırıp toplamayı deneyin
Ekran kartı ile işlemci 27 bin lira yapıyor zaten, kalanları da daha üst seviye parçalar arasından seçersek 36 bin liraya ne kadar kolay halledilir orası muamma. Şahsen parçaları tek tek kendim toplayacaksam bir avantajı olmalı, yine aynı parçaları aldıktan sonra ne fark edecek?

@keremschumacher Olur.

Ekran kartı ile işlemci 27 bin lira yapıyor zaten, kalanları da daha üst seviye parçalar arasından seçersek 36 bin liraya ne kadar kolay halledilir orası muamma. Şahsen parçaları tek tek kendim toplayacaksam bir avantajı olmalı, yine aynı parçaları aldıktan sonra ne fark edecek?
Ben 4070li sistem için demedim, 4060ti'da ben de araştırıyorum da o paraya kaliteli toplanabiliyor. Bu sistem gerçekten tek tek toplayınca pahalıysa alınabilir tabii ki ama yine de 4070 12 vramle tam olarak 2k kartı değil. 1080p oynanacaksa da 35 bütçeyle çok daha iyi bir işlemci ve anakartla 4060ti'lı sistem toplamak daha mantıklı.1080de çoğu yük işlemcide bitiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı