Model I alınır mı?

Ben sık sık Bedwars falan oynayacağım için farenin aldığı CPS'e dikkat ediyorum. Yabancı bir kanalda Glorius'un Model I modelinin olduğunu fark ettim ve gayet de beğendim. Model I'ın kronik bir sorunu vesaire var mıdır? Sorunsuzsa alacağım çünkü yabancılarda Glorius fareler fazla tercih ediliyor ve model o sorduğumda birisi bağlantı sorunu var demişti. Model D de zaten benlik değil. Model I'da bir kronik sorun var mıdır? Sorunsuz çalışacaksa sensörü ve switchleri iyiyse alacağım. Elim 16.6/8 palm grip tutuyorum genellikle ama değişebiliyor.
dostum minecraft pvp icin bir macro ayarın var mıdır varsa bana atabilir misin mouse u bende yeni aldım ve Uyglulaması biraz karmasık geldi

Dostum Minecraft PvP icin bir macro ayarın var mıdır varsa bana atabilir misin fareyi bende yeni aldım ve uyglulaması biraz karmasık geldi.

Ben Glorious almaktan vazgeçmiştim birkaç ay önce HyperX PulseFire Haste aldım ama makroyu farenin uygulamasından açmıyorum AHK clicker diye bir makro uygulaması kullanıyorum. Ayarlarım genellikle 23 ms civarı.

Ben Glorious almaktan vazgeçmiştim birkaç ay önce HyperX PulseFire Haste aldım ama makroyu farenin uygulamasından açmıyorum AHK clicker diye bir makro uygulaması kullanıyorum. Ayarlarım genellikle 23 ms civarı.

Hocam 4 yıl olmuş neredeyse ama memnun musunuz? Bende Clutch GM70 mouse kullanıyordum o boyutlarda palm tarzı bir mouse arıyorum ve bir mouse için 2-3K üstü para vermek saçma geliyor o yüzden sizde ki model kafama yattı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı