Model O Wireless 2 alınır mı?

Bütçe
2000 civarı

Promos

Hectopat
Prime indirimleriyle 2000'e düşüyor. Önceki farem model o kabloluydu. Sizce bu mu daha mantıklı yoksa başka bir model mi?

Prime indirimleriyle 2000'e düşüyor. Önceki farem model o kabloluydu. Sizce bu mu daha mantıklı yoksa başka bir model mi?

Öneride bulunacak yok mu?

Son düzenleme:
@Promos kuzenim kullanıyor. Çok hafif olduğunu söyledi. Control mousepad kullanmasına rağmen gereksiz hassasmış. Şarjı hızlı bitiyor dedi(günlük 7-8 saat kullanım). Ben kullandığımda hafif olması dışında hoşuma gitmişti. Fiyatı için yorum yapamayacağım ama daha iyisi bulunabilir sanki.

@Promos kuzenim kullanıyor. Çok hafif olduğunu söyledi. Control mouse pad kullanmasına rağmen gereksiz hassasmış. Şarjı hızlı bitiyor dedi(günlük 7-8 saat kullanım). Ben kullandığımda hafif olması dışında hoşuma gitmişti. Fiyatı için yorum yapamayacağım ama daha iyisi bulunabilir sanki.

Hocam bende model o 1'in kablolusu var hafifliği mükemmel bir şey bana kalırsa peki sizce model o 1 mi model o 2 mi daha mantıklı?

@Promos kuzenim kullanıyor. Çok hafif olduğunu söyledi. Control mousepad kullanmasına rağmen gereksiz hassasmış. Şarjı hızlı bitiyor dedi(günlük 7-8 saat kullanım). Ben kullandığımda hafif olması dışında hoşuma gitmişti. Fiyatı için yorum yapamayacağım ama daha iyisi bulunabilir sanki.
Mousenin piyasası 3k civarı olduğundan mantıklı geldi de

@Bayramd61 hocam siz Gladius 3 önermistiniz ama o zamlandi sizce hangisi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı