Modeline Uygun ROM Atılmazsa Ne Olur?

Berke Can Sarı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir tane dandik tablet var ve root attım ama uygun ROM yok. Onun için başka bir modelin ROM'unu kullanırsam ne sorunlar oluşur?
Söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer aynı çipset, aynı donanım ve parçalar varsa boot etme ihtimali var. Ama bootloaderı kilitli ise yedek almadan ROM atmaya kalkman cihazı Soft-Brick etmen demektir ki bu da cihazı asla boot edemezsin demektir.

Tabletini kullanılamaz hale getirebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linke bak derim.

Samsung'larda pek problem olmaz. Çünkü bende s3 mini vardı. Sırf zaman geçsin diye s6'nın recovery.img dosyasını flashlamıştım :D. Ama diğer telefonlarda böyle değil. Hele Asus'ta hiç deneme :D. Ama senin tabletin için bilemem ne olur. Boşver. Birkaç tema falan kur öyle kullan :).

Tavsiyem TWRP bulabildiysen TWRP kurup ilk olarak ROM yedeği alman. Ardindan XPosed kurup Lollipop temasi falan aktiflestirebilir, Android surumune gore GravityBox kurup tweak dedigimiz gelistirmeler yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı