Modem almanın mantığı nedir?

Daha fazla Wİ-Fİ çekiş alanı, 5 GHz, daha tutarlı hız vb. durumlar için modem alınıyor.

Yeni ve kaliteli modem alırsanız menzili ve çekim gücü artar.

Hocam, benim için moderm almanın mantığı mevcut ağdaki en performanslı çalışması sağlamaktır kısacası.

Stabil bağlantı, daha fazla kullanıcısı, 2.4, 5 ve 6GHz bant genişlikleri, kapsama menzili, sunabildiği maksimum hız, giriş ve çıkış portları, yeni modem arayüzü teknolojileri, modem; RAM, depolama ve işlemci kapasitesi gibi sayamadığım birçok şey. Farkı geçiş yapınca anlıyorsunuz. Size yeterli gibi gelebilir düşük bir hız kullanıyor ve cihazlarınız yeni Wi-Fi teknolojilerini desteklemiyor ise.

TT'nin verdiği VDSL2 modem 1.5 senede bozuldu. Garantisi de 1 senelik olduğu için yardım etmediler. Yeni modem aldık almışken biraz iyisi olsun diye Keenetic Extra DSL aldım. Daha iyi performans başlıca olmak üzere bazı artı özellikleri de var tabi ama benim daha işim düşmedi bunlara.

Ben bu modemi kaç yıldır kullandığımı hatırlamıyorum o kadar uzun süre oldu bir sıkıntı çıkartmadı bana.

QoS ayarı için bile yeni bir modem almaya değer bence.(yazılım ile gelemeyen bir modem ise)

Ben de niye güçlendirici alıyorlar onu anlamıyorum. Al bir modem daha tak üst kata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…