Modem arayüzünde ''sistem log'' boş görünüyor

xstrayder123

Megapat
Daha fazla  
Şu an görünen ekranım bu şekilde:

1608230078850.png

Normalde olması gereken:

1608230202436.png

İnternetim: Superonline fiber 35Mbps limitsiz (ont modem+router(HG255S)
Geçen günlerde Superonline'a ekip istedim "VoIP" ışığı gidip geliyor diye. Bu sebeple o gittiği an interneti kullanamıyorduk internet olsa bile. Sonra sorun kendiliğinden gün içinde çözüldü. Fakat dünden beri internette bir yavaşlık hissediyorum. Chrome ilk açıp anasayfaya girerken 2-3 saniye beklemem gerekiyor. Halbuki böyle bir şey hiç olmazdı. Hatta çok şaşırdığım şey: Steam'de "puan dükkanı"nda bakınıyorum aşağı indiriyorum sayfayı bekliyorum teker teker yüklensin ikonlar, hareketli resimler... Yani internette bir sıkıntı var galiba, bilgisi olan var mıdır? Ya da yapmam gereken bir çözüm yolu? Tekrar arayıp ileteceğim zaten, sizlerin önereceği başka varsa buyurun.
Not: Arkadaşımla (onun da internet Superonline fiber aynı) geçen gece Valorant oynayacaktım. Discord'dayız. Bir bakıyoruz Discord'da kesinti oluyor, ping "5000MS"e çıkıyor, sonra benim Valorant'ımda paket kaybı %0-100 arası uçup düşüp geliyordu. Bunun ertesi günü işte arayıp genel sorun vardı çözüldü dediler. Şimdi de internet hızımın normal olmasına rağmen yavaş geliyor yüklemeler falan.

1608230630938.png

Bir de genel de pingim Speedtest'te 5-6 çıkar 8 çıkmış :p garip şeyler oluyor.
Kimse YOK. Hey ANAM HEY.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı