Game Sir Nova 2 Lite'da gecikme testi nasıl yapılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar.

Bu ürünü aldım ama sol analog ile b butonunda geç algılama problemı olabilir diye düşnüyorum.
Mortal Kombat 11 oynarken fark etmedım ama eski ater oyunlarından mame üzerinden final fight oynarken butona basmayı bırakıyorum, basmaya devam ediyor.
Mesela sagı yumruklarken bırakıp sola yürüsün istiyorum gamepad geç algılıyor.
Nasıl test ederim? @He stole my money.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar.

Bu ürünü aldım ama sol analog ile b butonunda geç algılama problemı olabilir diye düşnüyorum.
Mortal Kombat 11 oynarken fark etmedım ama eski ater oyunlarından mame üzerinden final fight oynarken butona basmayı bırakıyorum, basmaya devam ediyor.
Mesela sagı yumruklarken bırakıp sola yürüsün istiyorum gamepad geç algılıyor.
Nasıl test ederim? @He stole my money.
Gene aynı siteden hocam:

Milimlik hareketlerinizi aktif olarak göreceğiniz için anlarsınız.

Gene aynı siteden hocam:

Milimlik hareketlerinizi aktif olarak göreceğiniz için anlarsınız.

B buton once normal basıyor sonra yavaş yavaş kesik kesik basıyor.

Ben bunu gizaladan almıştım.

İade etmek istiyorum süreç nasıl işliyor.
HB ve Trendyol'daki gibi bir iptal et butonu göremedim.

Komık olan ne bılıyor musun?

N11'den aldıgım siyah kablosuz ve donglesiz olan bundan iyi çalışıyordu butonlar laptopun bluettohuna sorunsuz bağlandı dongle fılan olmadan.

Bu bendeki beyaz olanı.

Acaba renk ile alakası var mı?

B buton once normal basıyor sonra yavaş yavaş kesik kesik basıyor.

Ben bunu gizaladan almıştım.

İade etmek istiyorum süreç nasıl işliyor.
HB ve Trendyol'daki gibi bir iptal et butonu göremedim.

Komık olan ne bılıyor musun?

N11'den aldıgım siyah kablosuz ve donglesiz olan bundan iyi çalışıyordu butonlar laptopun bluettohuna sorunsuz bağlandı dongle fılan olmadan.

Bu bendeki beyaz olanı.

Acaba renk ile alakası var mı?
İki model içinde bu sorunları yaşayan ilk sizi gördüm şahsen.

"Siparişler" kısmından iade kısmı olması lazım. Gizala'dan alışveriş yapmadım, oyüzden direk yönlendirme yapamam.

"Siparişler" kısmından iade kısmı olması lazım. Gizala'dan alışveriş yapmadım, o yüzden direk yönlendirme yapamam.

Sen dongle olmadan Hall effect azalır demiştin o nasıl oluyor tarıf etsene bir hocam.

"Siparişler" kısmından iade kısmı olması lazım. Gizala'dan alışveriş yapmadım, o yüzden direk yönlendirme yapamam.

Vallahi ben internet alışverılerınde şanssız bir adam değilim aldıklarımın yüzde 95-98'i sorunsuz çalışır ilk defa bir gamepadda bir sorun yaşadım.

Bu padın al tabanındaki şerit şeklındekı tuşlar nasıl programlanabılıyor veya iptal edılıyor.
B butona tubo atadıktan sonra Home ve X ve A ıle kombınasyonlar yaptım ne olduysa ondan sonra oldu bu sefer alt şerit tuşlar aktıf oldu.
Şimdililk pasif kalsın istiyorum.

Sen dongle olmadan Hall effect azalır demiştin o nasıl oluyor tarıf etsene bir hocam.
Hall Effect azalması diye bir durum yok hocam. Ya yanlış yazdım yada siz yanlış hatırlıyorsunuz. Ne dediğimi hatırlamıyorum genede.

Hall Effect bir mekanizma. Normalde analog ile algılayıcı birbirine bağlı ve temas yolu ile iletiyor ama Hall Effect herhangi bir donanım da (Klavye de dahil.) mıknatıs yolu ile sinyal gönderiyor. Mıknatısın temasına göre sinyali aldığı içinde Analog Drift imkansıza yakın oluyor. Çünkü temas yok.

Vallahi ben internet alışverılerınde şanssız bir adam değilim aldıklarımın yüzde 95-98'i sorunsuz çalışır ilk defa bir gamepadda bir sorun yaşadım.

Bu padın al tabanındaki şerit şeklındekı tuşlar nasıl programlanabılıyor veya iptal edılıyor.
B butona tubo atadıktan sonra Home ve X ve A ıle kombınasyonlar yaptım ne olduysa ondan sonra oldu bu sefer alt şerit tuşlar aktıf oldu.
Şimdililk pasif kalsın istiyorum.
Kitapçığın da ayrıntılı şekilde yazar.

Yazdıklarına göre de "M" tuşu ile L4/R4'ten birine basarsanız "atama" moduna geçiyor ve herhangi bir tuş eklemezseniz otomatik temizliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı