Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Burada gözüken cihazlar haricinde bir de tablet bağlı fakat göremiyorum. Tabletin internete ulaşımını kesmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Burada gözüken cihazlar haricinde bir de tablet bağlı fakat göremiyorum. Tabletin internete ulaşımını kesmek istiyorum nasıl yapabilirim?
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #2 Mac adresinden engelleyebilirsiniz. Böylece erişim sağlayamaz. Artı -1 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.803 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 7 Kasım 2021 #3 Eğer arayüzde tablet görünmüyorsa MAC adresini de göremediğimiz için engelleme yapmak zor olur. En basit olarak şifrenizi değiştirin, modem ayarlarını resetleyin. Ama şifre değiştirmenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Eğer arayüzde tablet görünmüyorsa MAC adresini de göremediğimiz için engelleme yapmak zor olur. En basit olarak şifrenizi değiştirin, modem ayarlarını resetleyin. Ama şifre değiştirmenizi tavsiye ederim.
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #4 Kablosuz ayarlarından kablosuz Mac filtrelemeye gir. KojiroHyuga04 dedi: Eğer arayüzde tablet görünmüyorsa MAC adresini de göremediğimiz için engelleme yapmak zor olur. En basit olarak şifrenizi değiştirin, modem ayarlarını resetleyin. Ama şifre değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet o da bir çözüm. Hangi GHz ile bağlantı sağlıyorsa onun şifresini değiştirmen yeterli olacaktır zaten 5G kullanıyorsun galiba cihazlarda. Artı 0 Eksi
Kablosuz ayarlarından kablosuz Mac filtrelemeye gir. KojiroHyuga04 dedi: Eğer arayüzde tablet görünmüyorsa MAC adresini de göremediğimiz için engelleme yapmak zor olur. En basit olarak şifrenizi değiştirin, modem ayarlarını resetleyin. Ama şifre değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet o da bir çözüm. Hangi GHz ile bağlantı sağlıyorsa onun şifresini değiştirmen yeterli olacaktır zaten 5G kullanıyorsun galiba cihazlarda.