Modem Arayüzündeki Ulaşılabilir Hız(Kb/s) Nedir?

GRKM_LXI

Megapat
Daha fazla  
Beyler modem arayüzüne girdim mi değerler böyle ; (Superonline VDSL)

010.JPG

Müşteri hizmetlerini aradığım da 26 mbit kadar alabilirsiniz diyor. Modem arayüzünde 51 mbit gözüküyor. (Bu anlık alabildiğim değer herhalde ama uzun süredir böyle o_O) Hatta ara ara 53 Mbit kadar çıkıyor.

Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler modem arayüzüne girdim mi değerler böyle ; (Superonline VDSL)

Eki Görüntüle 264538

Müşteri hizmetlerini aradığım da 26 mbit kadar alabilirsiniz diyor. Modem arayüzünde 51 mbit gözüküyor. (Bu anlık alabildiğim değer herhalde ama uzun süredir böyle o_O) Hatta ara ara 53 Mbit kadar çıkıyor.

Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi ?
Orda da yazdigi gibi ulaşabileceğin hattinin kaldırabileceği maksimum hız demek. Ama neden SO boyle birşey diyor bilemem.

Orda da yazdigi gibi ulaşabileceğin hattinin kaldırabileceği maksimum hız demek. Ama neden SO boyle birşey diyor bilemem.

Aslında bu olay şöyle oldu.Hız sorunu yaşamaya başladım eve geldiler.Gelen ekip den arkadaş benim okul arkadaşım çıktı ve seni 4.porta alıyorum dedi burası yüksektir.Önceleri 29 mbit felan olurdu şimdi bir baktım 50 mbit gözüküyor ve düşmüyor aşağıya.Bazıları diyor orada ki değerler yanlış olabilir ama ne kadar yanlış olacak 13 mbit fazla mı :)

Aslında bu olay şöyle oldu.Hız sorunu yaşamaya başladım eve geldiler.Gelen ekip den arkadaş benim okul arkadaşım çıktı ve seni 4.porta alıyorum dedi burası yüksektir.Önceleri 29 mbit felan olurdu şimdi bir baktım 50 mbit gözüküyor ve düşmüyor aşağıya.Bazıları diyor orada ki değerler yanlış olabilir ama ne kadar yanlış olacak 13 mbit fazla mı :)
Anladım. Şanslısın bunu izah edersen hızını yükseltirler :D.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı