Modem arayüzünden DNS değiştirerek Discord'a girilmiyor

Sizin için tek çare VPN o zaman. Proton veya WARP önerebilirim.
Tek çare nin VPN olduğuna inanmıyorum çünkü DNS ayarlarıyla yasaklı sitelerde son hızda gezinebilirken Discord yazılımının Starting'de kalması farklı bir olay. Başka fikirlerle gelen üyelerin yorumlarını merak edeceğim.

Aynı sorun. Bazı arkadaşlarım direkt ayarlardan değiştirdi sorunsuz şekilde uygulama dahil kullanıyor. Ancak bende olmuyor. WARP kullanmak istemiyorum Online oyunlarda sorun olabilirmiş. İnt servis sağlayıcısını aradım pek yardımcı olmadılar araştırdığıma göre engel koyuyorlarmış maalesef aklıma çözüm gelmiyor artık WARP dışında ama kullanmak istemiyorum.

Merhabalar,
AdGuard DNS dener misiniz?
94.140.14.14
94.140.15.15
Modem ayarlarından DNS adresini bu şekilde ayarladım. Şu an telefondan girebiliyorum fakat bilgisayarımdan yine giriş yapamıyorum. Sebebi ne olabilir? Modemden tekrar edki haline getirdiğimde telefondan da girilmiyor yani söylediğiniz yöntem çalışıyor ama bilgisayarımdan olmamasının sebebini anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba,

Modem ayarlarından DNS adresini bu şekilde ayarladım. Şu an telefondan girebiliyorum fakat bilgisayarımdan yine giriş yapamıyorum. Sebebi ne olabilir? Modemden tekrar edki haline getirdiğimde telefondan da girilmiyor yani söylediğiniz yöntem çalışıyor ama bilgisayarımdan olmamasının sebebini anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Bazı kullanıcılar da bilgisayardan sadece tarayıcıyla girince çalışıyormuş, uygulamada çalışmıyormuş. VPN harici çözümü yok gibi maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı