Modem arayüzünden kullanıcıların internet hızını düşürme

Emre88

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Komşulardan biri internet şifresini istedi, iyi de bir insan kırmak istemiyorum. ZyXEL marka VMG3312-B10B model modem kullanıyorum, Online oyunlar oynadığım için bana ping vb. sorunları yaratmaması adına bağlanan kişilerin hızını nasıl düşürebilirim?

Son düzenleme:
Modeminizin QoS özelliği mevcutsa bu dediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için modeminizin modelini de belirtmelisiniz.

Modeminizin marka ve modelini öğrendikten sonra QoS desteği olup olmadığını internette araştırabilirsiniz. Aynı şekilde nasıl kullanabileceğinizi de anlatan rehberler mevcuttur. Bir yerde sorun çıkarsa konu altında belirtirseniz size yardımcı olacak birileri elbette olacaktır. :)

Modeminizin QoS özelliği mevcutsa bu dediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için modeminizin modelini de belirtmelisiniz.
Düzenleyip modeli ekledim. Arayüzde ağ ayarlarında QoS seçeneğini buldum, fakat devamında nasıl yapacağım konusunda pek emin değilim :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı