The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.004 Çözümler 73 Yer İstanbul 28 Mayıs 2021 #11 437935 dedi: Umm. Bunu yapmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Ama dakika başı da girmiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için.
437935 dedi: Umm. Bunu yapmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Ama dakika başı da girmiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Mayıs 2021 #12 The User 0 dedi: Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Teşekkürler, elimden geldiğince yapacağım. The User 0 dedi: Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için. Genişletmek için tıkla... Peki "DHCP Sunucu başlığının altındaki istemci listesinde unknown diye birini gördüm" diye bahsettiğim şey nedir? @The User 0 Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
The User 0 dedi: Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Teşekkürler, elimden geldiğince yapacağım. The User 0 dedi: Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için. Genişletmek için tıkla... Peki "DHCP Sunucu başlığının altındaki istemci listesinde unknown diye birini gördüm" diye bahsettiğim şey nedir? @The User 0
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #13 Evet. 437935 dedi: Umm. Bunu yapmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Ama dakika başı da girmiyorum yani. İlk başta girerken değiştirmemizi vurguladığı şifre mi? @İzmirli Gurme Genişletmek için tıkla...
Evet. 437935 dedi: Umm. Bunu yapmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Ama dakika başı da girmiyorum yani. İlk başta girerken değiştirmemizi vurguladığı şifre mi? @İzmirli Gurme Genişletmek için tıkla...
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.004 Çözümler 73 Yer İstanbul 28 Mayıs 2021 #14 437935 dedi: Bilmiyordum. Teşekkürler, elimden geldiğince yapacağım. Peki "DHCP Sunucu başlığının altındaki istemci listesinde unknown diye birini gördüm" diye bahsettiğim şey nedir? @The User 0 Genişletmek için tıkla... Evinizdeki cihazlardan biri olabilir. Bende de bazen gözüküyor.
437935 dedi: Bilmiyordum. Teşekkürler, elimden geldiğince yapacağım. Peki "DHCP Sunucu başlığının altındaki istemci listesinde unknown diye birini gördüm" diye bahsettiğim şey nedir? @The User 0 Genişletmek için tıkla... Evinizdeki cihazlardan biri olabilir. Bende de bazen gözüküyor.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Mayıs 2021 #15 The User 0 dedi: Evinizdeki cihazlardan biri olabilir. Bende de bazen gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evdeki cihazları kontrol ettim biri yok öyle. Ben de engelledim. Bir sorun olur mu? @The User 0
The User 0 dedi: Evinizdeki cihazlardan biri olabilir. Bende de bazen gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evdeki cihazları kontrol ettim biri yok öyle. Ben de engelledim. Bir sorun olur mu? @The User 0
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.004 Çözümler 73 Yer İstanbul 28 Mayıs 2021 #16 437935 dedi: Evdeki cihazları kontrol ettim biri yok öyle. Ben de engelledim. Bir sorun olur mu? @The User 0 Genişletmek için tıkla... Sorun olursa engeli kaldırırsınız. Benim kardeşimin telefonu da bizde Unknown diye görünüyor. Bazen de normal adıyla görünüyor.
437935 dedi: Evdeki cihazları kontrol ettim biri yok öyle. Ben de engelledim. Bir sorun olur mu? @The User 0 Genişletmek için tıkla... Sorun olursa engeli kaldırırsınız. Benim kardeşimin telefonu da bizde Unknown diye görünüyor. Bazen de normal adıyla görünüyor.